ČET – 8.11.2018.

Jesen stiže, u šikari nešto gmiže, četiri nogu ima i prilazi sve bliže
Sablasni hihot odjekuje u noći, smrtonosni siktaj, sad gledaš smrt u oči
Preko Apenina dolazi nam neman, Iena i Kobra – bolje da si spreman!

_____________

ŽESTOKA BIĆA: IENA, KOBRA, UBT, LITIGE @ AKC ATTACK 08/11/2018
_____________

UBT (Čupavi raw punk, Zagreb/Čakovec)
ubtnoise.bandcamp.com

Ušasti bogohulni trepetljikaš, stvor prilično poznat ovdašnjem puku. Često nastanjuje dedin tavan, vinski podrum i ostale mračne predjele ljudskog uma. Prema narodnoj predaji, glasnik je smrti razuma, a, iako ga se lako može namamiti alkoholnim pićima i/ili dimom konoplje, njegovo je ponašanje nepredvidljivo i često kaotično. Kako reagira u tijesnim prostorijama Surogata, saznajte već od 21 sat.

KOBRA (Gmizavi d-beat, Milan, IT)
occultpunkgang.bandcamp.com/album/s-t-2

Ovog gmaza iz porodica guja odlikuje sposobnost da pri munjevitom napadu otvara svoj klobuk na kojem se nalaze nitne, šiljci i prišivak od Dischargea. To je strategija kojom plaši svoje prirodne protivnike: dosadu, izolaciju, otuđenje i strah. Ako ste kojim slučajem mislili da ste sigurni u zadnjim redovima, promislite opet, jer ova otrovnica može pljuvati svoj otrov i na daljinu.

IENA (Čupavi Oi, Firenca, IT)
iena82.bandcamp.com

Talijanski odgovor na Rixe. Ovo biće vreba iz sjene i hrani se strvinama koje trule još tamo od 1982. Ne postiže vrtoglave brzine ali svojim oštrim zubima i jakim čeljustima može pregristi i najtvrđu kost. Lovi u čoporu i ne boji se uhvatiti u koštac čak ni s grabežljivcima duplo većim od sebe. Neugledna vanjština, lešinarstvo i neobično glasanje stavili su ovu živinu na zao glas, ali ne brinite, Iena se nikad ne predaje.

LITIGE (bodljikavi post punk-rock, Lyon, FR)
litigelyon.bandcamp.com

Družini žestokih zvjerki pridružuje se jedno na prvi pogled umiljato stvorenje iz Lavljeg grada. Ipak, oprez! Riječ je o opasnom parazitu koji obitava u hladnim frekvencijama realnosti, a razmnožava se tako što ulazi u uho domaćina te se svojim zaraznim melodijama i bodljikavim stihovima prima za moždanu ovojnicu. Vrlo ga se teško riješiti, jer i kada bježi, Litige bježi prema naprijed!

_____________

PREPORUČENA DONACIJA: 30 KN
START: 21:00 h

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content