SUBOTA 03.11.2018 od 18.00
DZIU Medika
Dragi naši mali kulturnjaci.
Pozivamo Vas na pretposljednju ovogodišnju radionicu Male Kulturne Scene.
Njena tema je jako bitna za odrastanje,a to je kako pronaći svog Superjunaka i superjunakinju.
Put do samog središta supermoći bit će jedan jedini ispravni- IGRA IGRA IGRA!
Kad otkrijemo svoj lik idemo dalje. Bacamo se na izradu vlastitog vizualnog identiteta. Radionice su besplatne jer nam je bitno da umjetnost, znanost i igra budu dostupne svima.
Prijave su obavezne na mailu kazaliste.tripstih@gmail.com
Broj mjesta je ograničen
Radionice se izvode u DZIU dvorani u
Medici, Pierrotieva 11TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi). Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija .
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content