AKC Attack i Offcycles kolektiv kreću u još jedan začarani ciklus Off Programa..

OFF PROGRAM IX:
THRONE, TANNOISER, SBLXN
10.11.2018. // 21h
30 kn
Attack, Zagreb

Iblis, praotac svih džinova, zakoračio je preko Sljemena i ugazio u dvorište kluba. Na pragu nam je ostavio poruku vječnog ognja u kojoj piše da je put do prosvijetljenja pun smeća i lažnih ljudi. Da bi nam dočarao poantu, poslao nam je jahače zla da nam raskopaju nove puteve shvaćanja:

▼ THRONE ▼ // Fidenza, Italija //
sludge/stoner/doom
thronetheband.bandcamp.com/
www.facebook.com/thronesludge/

▼TANNOISER ▼ // Lombardija, Italija //
black/death/doom
tannoiser.bandcamp.com/releases
www.facebook.com/TannoiserBandOfficial/

▼ SBLXN ▼ // Zagreb //
post/metal/sludge
www.facebook.com/SBLXN-600456683683065/

Tannoiser je gust sekret koji je Apeninski poluotok iz puknutog čira na želucu izbacio ravno u lice ljudske vrste. Ovo nesveto trojstvo prevladat će nad svakim svjetlom kroz monumentalne zvučne slike koje ritualno prizivaju očaj i propadanje, zarobljuju pažnju nemjerljivom neobuzdanom silinom kojom se obrušuju na izložene, gazeći svaki tračak nade u bolje sutra. Izložiti se ovom podražaju smion je potez koji garantira iskustvo koje će se sigurno pamtiti.

Throne nastavlja ovu večer svojim oštrim rifovljem koje sludgerski zakucava ritam u sam centar srca i čini aritmiju skladnom pojavom. Zaurlat će zvučnici, raspasti će se glave, a sreća uzrokovana apsolutnim divljaštvom učinit da hvatanje zraka krene u rikverc.
Ono što je neupitno jest da nam pripremaju svirku od koje se svako kruto stanje rasipa, ali i stavlja u fokus. Mi nemamo izbora nego se prepustiti ovoj psihodeličnoj varijanti sporog i teškog zvuka.

Zagrebački SBLXN će nas opet iznenaditi na pozornici Attacka. Post metal sludge projekt koji se neumorno priprema u još jednom podrumu grada, hrabro će izaći da nas raznese svojim materijalom.
Ponovno ih dovodimo jer njihovo mozgovlje opet nešto suludo kuha.

Kao što nam je i samima poznato, suptilnosti ostavljamo pred vratima Attacka, a unutra slavimo težak riff i opake frekvencije.

Ulaznice po cijeni od 30.00 kn će se moći kupiti na ulazu u klub.

▲ Ulaz: 21.00 ▲
▲ Tannoiser 22:45 – 23:30 ▲
▲ Throne 23:30 – 0:15 ▲
▲ Kraj: 01.00 ▲

Koncert organizira:

Koncert organizira:
Offcycles kolektiv // offcycles.org

Artwork by: Aboggajebo, KoshmarStudios

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content