9. Tjedni IZBJEGLICAma!, 6.-20.6., 19 h, besplatno sudjelovanje

Koordinacija za integraciju, neformalna mreža organizacija civilnog društva koje pružaju podršku izbjeglicama u integraciji, poziva vas na 9. Tjedne IZBJEGLICAma! koji će se održati

🕛 od 1. do 25. lipnja, povodom Svjetskog dana izbjeglica koji se obilježava u ponedjeljak 20.6.🕛

🌍Događanja u sklopu Tjedana održavat će se online te u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Sisku, Karlovcu, Rijeci, Zadru i Puli, a očekujemo pridruživanje i nekih drugih gradova.

Tjedni IZBJEGLICAma! i ove godine uključuju aktivnosti poput

🔹online panela i okruglih stolova uživo, 🔹projekcija filmova,

🔹interaktivnih radionica te

🔹zajedničkih druženja.

Koordinacija za integraciju zajedno s partnerskim organizacijama iz gradova diljem Hrvatske poziva sve građane i građanke da se uključe u aktivnosti koje potiču upoznavanje i bolje međusobno razumijevanje novih i starih članova našeg društva.

S dolaskom većeg broja ukrajinskih izbjeglica u zemlju Hrvatska je pokazala da može brzo reagirati na krizne situacije, te uspostaviti sveobuhvatne politike uključivanja ljudi u društvo vrlo brzo nakon njihovog dolaska.

Učinimo takve politike dostupnima za sve izbjeglice te iskoristimo ove Tjedne IZBJEGLICAma! za zajedničko upoznavanje s našim novim susjedima, no i kao priliku za zagovaranje jednakih prava i prilika za sve izbjeglice!

🔵 Program pronađite ovdje:

bit.ly/9TjedniIZBJEGLICAma

❗Program je podložan nadopunama i izmjenama

Event: fb.me/e/1TNiv5JFz

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content