Katkad zaboravimo da je i u hardcore punku biti emotivan skroz legitimno. Uvijek je dobro vrijeme za urlikanje i melodične pejzaže. Ne libite se osjećaja, zagrlite svojega partnera/icu, razmislite kad se zadnji puta bili na screamo gigu?

Nakon dugo vremena opet u AKC Attack-u:

Crnilo booking + Sad stories
RAEIN
screamo legends, it
BONEASH
neocrust, Sisak
28.04.2024.
20h / 10€ / mlađima od 18 ulaz besplatan / AKC Attack

RAEIN su screamo legende ne zato jer želimo kupiti vaše povjerenje i uvjeriti vas da svratite na koncert. Upravo suprotno, u okvirima ova žanra gotovo da nema klasičnog benda toga zvuka s kojim nisu imali split izdanje, nema festivala slična zvuka na kojem nisu nastupali, a u svojem prajm tajmu su stalno gruvali turneje i rasturali klubove i socijalne centre, svirajući po podovima među publikom.

Sada su ponovno u zamahu. Postava se gotovo i nije mijenjala od početka 2000-ih. Ovaj bend je jedan od suvremenih klasika uvijek vitalne talijanske hc punk scene. Svi vi koji ste kraj 90′-ih dočekali uz Orchid, PG99, Saeita, Loma Prietu i sve ostale se sada možete ponovno veseliti. Mnogi kažu da je upravo ovaj bend donio screamo na europsko tlo. Iz zato je ovaj gig povratak u ne tako davnu prošlost i muzička bomba koju ne smijete propustiti.
🔗 www.facebook.com/Raeinband

Kako di doživljaj bio potpuniji, na binu Attack-a se penje Boneash, sasvim novi neocrust projekt u kojem ćemo vidjeti ljude iz Siska, Zadra i daleka ratom pogođenog Kharkiva (Ukrajina). Što se tesalo u podrumima proteklih mjeseci?! Koje bendovi oni vole? Više Ekkaia, manje Fall Of Efrafa?! Ne znamo ni mi. Biti će ovo super premijera. Još uvijek nema linkova. Što reći?! Dođite da biste čuli i vidjeli.

Satnica:
Vrata: 20.00
Boneash: 21.00 – 21.30
RAEIN: 21.45 – 22.30

▬▬▬
Crnilo booking:
www.facebook.com/manifest.crnila
www.instagram.com/crnilo_booking
www.tiktok.com/crnilo.booking
AKC Attack:
www.attack.hr
www.facebook.com/akc.attack
www.tiktok.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content