Galerija Siva vas poziva da svoje radove prijavite za izlaganje na izložbi Shaped Shapes koja se već treću godinu za redom održava u AKC Medika. Otvorenje će se održati u četvrtak, 16.05.2024.

Ove godine, s obzirom na nešto drugačije uvjete u galeriji, odlučili smo se prilagoditi prostoru. Zbog toga vas pozivamo da svoje radove oblikujete ili postojeće transformirate specifično za ovu lokaciju, neovisno o mediju u kojem stvarate. Cilj ove inicijative je okupiti umjetnice i umjetnike koji istražuju oblik, linije i boje kroz sve grane umjetnosti i dizajna.

Prijaviti se možete samostalno i kao kolektiv, s postojećim radovima, ali i radovima koji bi nastali kao reakcija na prostor galerije. Osim slika, crteža, skulptura, u prostor je moguće intervenirati muralom, video projekcijama, instalacijom i dr. Poziv je otvoren do 28.04.2024.

Nakon selekcije radova, organizatori i odabrani umjetnici će se sastati u galeriji i kroz razgovor i rad u prostoru odlučiti o izgledu/finalnom postavu izložbe.

Timeline nakon zatvaranja open call-a:
*29./30.4. okupljanje svih odabranih umjetnica, umjetnika i kolektiva u galeriji te razgovor o radovima koje želite izložiti ili idejama na koji način želite intervenirati u prostor
*10. — 15.05. rad u prostoru galerije
*16.05. Otvorenje

Pridruži nam se na izložbi tako da pošalješ kratki portfolio (max. 5 radova) na email adresu galerijasiva@attack.hr. Ako imaš bilo kakva pitanja, slobodno nam se javi na isti mail.
Veselimo se, sretno i vidimo se!

Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Zaklade kultura nova

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content