PETAK 24.04.2015.

U petak 24.04. u Klubu Attack! predstavljamo drugo izdanje partyja SUB ZERO, novog klupskog programa koji promovira underground i/ili eksperimentalnu bass muziku neovisno o žanru. I ovaj put puštaju pokretači i rezidenti ZMAYO (Pistolero Records) i LO PEAKS (Bamwise/Jahstice Sound), a u goste dolazi BROGY (Mochwara).

BROGY [Mochwara]

soundcloud.com/user4439956/piximix

Frajer ima par ploča i odlučio je glumiti DJ-a. Techno, samo techno. Uglavnom detroit.

ZMAYO [Pistolero]

soundcloud.com/zmayo

pistolerorecordings.bandcamp.com

Zmayo je već dugi niz godina na sceni. Kao dio Pistolero AV kolektiva, trudi se promovirati kvalitetnu glazbu, pogotovo breakbeat i njegove fuzije s različitim stilovima. Njegovi se setovi uglavnom mogu opisati kao psy-tech-trance-breaks, a prije dvije je godine pokrenuo i Pistolero Recordings, digitalni freestyle elektronski label. Ovom prilikom stavlja naglasak na tehnoidne hibride i tech dio psy-tech-trance-breaks složenice, ali se s njim nikad ne zna gdje će zabrazditi.

LO PEAKS [Bamwise/Jahstice Sound]

soundcloud.com/lo-peaks
Svoje glazbene ukuse počeo je razvijati na techno partijima 90-ih da bi se kasnije predao dub i reggae muzici. 2005. godine priključuje se Jahstice Soundsystemu, a par godina kasnije s Dr. Robijem i Vrxom pokreće Digitron Soundsystem. 2007. sudjeluje u osnivanju novog glazbenog projekta Bamwise, a 2010. ulazi u projekt Ital Jam. Usporedo s tim svoj glazbeni stil nadograđuje u tada novoj glazbenoj struji – dubstepu. Kao dubstep DJ i producent jedan je od pokretača DUBstep Klub večeri u Klubu Attack, koja se zasnivala na mračnom dubstep zvuku. U posljednje vrijeme, zbog sve jače potrebe za svježim dubplateovima, na sve većoj domaćoj sceni (“dub is THE shit”), svoju produkciju i dj-setove temelji na “strictly dubwise”.

VJ LITE MOTIF

www.facebook.com/LiteMotifVideo

LiteMotif je živopisni video projekt grupe entuzijasta koji će vas odvesti u paralelnu stvarnost. Njihov rad je pun vizualnog eksperimentiranja i interakcija, mapiranja i video postavki koje sjajno nadopunjuju prostor te pretvaraju klubove i festivalske pozornice u jedino mjesto za tulumarenje na kojem želite biti. LiteMotif čine Bamwise VJ tim i Wild Bronco…

Od 23h, Ulaz = minimalna donacija 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content