SUBOTA 18.12.2021. U 16.00 sati
INFOSHOP/ KNJIŽNICA PIPPILOTTA, AKC MEDIKA, PIEROTTIJEVA 11
Galerija Siva vas poziva na prijavu za radionicu stirotiska, koja će se održati 18.prosinca od 16.00 sati u knjižnici/infoshopu Pippilotta u Medici, Pierottijeva 11.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete ispunjavajući upitnik na sljedećem linku: bit.ly/3s1WBWc
Prijave prihvaćamo zaključno sa 17.12. u 12.00 sati
Što je to stirotisak? Da li je to neki tipfeler? E pa nije.
Stirotisak je tehnika otiskivanja pomoću stiropora, na način da se željeni motiv prvo prenese na stiropor te se uz pomoć skalpela izrezuje. Recimo da je to nešto slično pečatu. Zvuči komplicirano ali nije. Na radionici stirotiska polaznici/ce će imati priliku naučiti ponešto o stirotisku te otisnuti željene rečenice, riječi te jednostavne dekorativne motive na majice (koje će nakon sušenja boje biti u mogućnosti uzeti sa sobom). Otiskivanje se vrši nanosom boje pomoću kista na stiropor te se pritiskom ručno otiskuje na željenu površinu.
Mole se posjetitelji i sudionici radionice da ponesu vlastite majice, po mogućnosti bijele (ili neke druge svijetle boje) da mogu na njih otisnuti željene motive.
Voditelj radionice: Mario Miličić
FB: bit.ly/31MtNq4
**************************************************************************
Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
attack.hr/galerija-siva/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content