SUBOTA 18.12.2021 OD 16.sati
KLUB MOČVARA, Trnjanski nasip b.b
Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Trpistih pozivaju vas na prijavu za radionicu – Zakrpaj, prišij, skroji, koju provodimo kroz program Male kulturne scene za djecu. Radionica će se održati 18. prosinca od 16 sati u klubu Močvara, Trnjanski nasip b.b. Radionice su besplatne, a prijaviti svoje dijete možete na mail kazaliste.tripstih@gmail.com, zaključno sa 17.12.2021. u 12.sati.
Molimo vas da mailu navedete: ime djeteta, dob, kontakt telefon i mail.
Broj djece je ograničen!
Radionica je prilagođena djeci uzrasta od 6-10 godina
Ako te zanima kako:
na čarapi zatvoriti rupu
Zašiti dugmića grupu
Napraviti novi džep
ili starom plišancu rep
Ako te zanima kako konac
Traži iglu
Da započne šašavu igru
ili kakav ti treba bod
Da sašiješ jedan brod
Dođi, cik cak korakom na radionicu
šivanja i krpanja.
Voditelljice radionice:
Antonela Klemenčić
Sanja Dvornik
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra u suradnji s Močvarinim dnevnim boravkom.

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.
www.attack.hr
****************************************************
Program Autonomnog kulturnog centra, financijski je podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content