#HrđavaVremena su već neko vrijeme jedna od omiljenijih sintagmi kojom objašnjavamo naše „novo normalno”, no kreator ovih riječi nije bilo tko. Njegovo dugogodišnje izbivanje sa „scene” je samo dodatno nagnalo našeg junaka, da ponovno revidira svoje kontrolere i u razmaku od jedne godine isporuči 2 sjajna LP-a elektronskih užitaka:
PLAZMATICK
11.6.2021.
Dvorište Medike
35 kn
Plazmatick je pseudonim Marka Mihalineca, dugogodišnjeg producenta elektroničke glazbe sa sjedištem u Zagrebu. Pogone ga teorija, aktivizam, urbani kaos, postmodernizam i glazbeni žanrovi koji su njega izgradili u ono što je danas postao. Ujedno, on je jedan od pionira VJ-inga, izdao je knjigu omiljenih treš filmova s kolegom Velimirom Grgićem znanu kao „Žuti Titl”, a sve to nije niti blizu svega onoga što čini srž njegove mjuze.
Prošle godine je nakon godina izbivanja odlučio izdati svoj neobjavljeni rad iz 2013. nazvan epohalno „Hrđava vremena”, dok je nakon nekolicine mjeseci ponovno pokorio novim i za sad zadnjim dugosvirajućim „Maziš mi se”.
Fora je u tome što Plazmatick vješto navigira između breakbeata, techna, trip hopa, psihodelije i plesa i stoga je sjajno ugostiti ga ponovno nakon dugo vremena u prostoru Attacka, jer njegov je glazbeni put i krenuo iz vlažnih podruma nekadašnje tvornice pumpi Jedinstvo. Pozdravimo stoga, povratak otpisanih i zaplešimo za bolje sutra, koje nekako još uvijek nikako ne dolazi.
Satnica:
Ulaz: 20.00h
Plazmatick: 20.15 – 21.45
Kraj: 22.00
____________________
VAŽNO!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica. Ukoliko popuste mjere, posjetitelji/ice će biti obaviješteni na vrijeme…
MOLIMO vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content