Poletni punk rock je odvijek bio sjajna mjuza za akcijade vikendom. Znate ono, dignuta šaka, bambus i sve ostalo što smo voljeli vidjeti na svirkama uživo. Kako takvih stvari kronično fali, naše dvorište će poslužiti kao podsjetnik! Nakon gotovo 30 godina rada, prvi puta u gostima kod nas. Stari lisci, lege, punkeri! Njih moto je izazivati ludnicu. Pozdravimo:
Gužvica je radi virusa također na neki način koncertno onemoćala. Minimalne izvedbe su ih zatvorile u garažu, a u međuvremenu su došli i neki novi članovi, no ekipa i dalje stvara kao da je ’93. što je ujedno i godina osnutka benda. Kroz njihov se rad protežu zavisni i nezavisni izdavači, rock nagrade i gastarbajterska turneja po Irskoj. Svirali su svuda, dijelili binu s mnogima, a u Zagreb nam se vraćaju pokazati na čemu su marljivo radili i podsjetiti nas na stare hitove koje svi skupa volimo pjevati.
Uz njih, po prvi puta ikada, mladi sisački brijači Šarena Pojava! Bend je nastao sasvim slučajno kada se dva momka susreću u kasnim pijanim satima. Jedan je rocker, drugi hip hoper, no ljubav prema mjuzi ih je natjerala da svoje glazbene korijene kanaliziraju u novi socijalno-angažirani/ljubavno poletni rap rock sastav koji jednako duguje punku koliko i hip hopu. Nedavno su izbacili prvi singl, a za prvi će gig prošetati kroz vlastite trake i predstaviti ih svima koji svoje rokerisanje vole malo lirički obogatiti dodatnim riječima te nešto drugačijim aranžmanima. Kako i ime sugerira, šaroliko…
:
Ulaz: 20.00h
Šarena Pojava: 20.15 – 20.45
Gužva u 16-tercu: 21.00 – 21.50
Kraj: 22.00
____________________
̌!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica. Ukoliko popuste mjere, posjetitelji/ice će biti obaviješteni na vrijeme…
vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.
____________________
www.attac.hr
www.instagram.com/akc.attack
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content