MALA KULTURNA SCENA ZA DJECU – RADIONICA: IGRAJMO SE RIJEČIMA
SUBOTA 12.06.2021 OD 11.sati
ŠATOR CIRKOBALKANE – DVORIŠTE POGONA JEDINSTVO

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Trpistih pozivaju vas na prijavu za radionicu kazališta sjena koju provodimo kroz program Male kulturne scene za djecu. Radionica će se održati 12. Lipnja od 11 kod šatora Cirkobalkane – dvorište Pogona Jedinstvo, Trnjanski nasip bb. Radionice su besplatne, a prijaviti svoje dijete možete na mail: kazaliste.tripstih@gmail.com zaključno s 11.lipnjem
Radionice Male kulturne scene za djecu namijenjene su djeci uzrasta od 6 – 11 godina

Naša radionica ovaj puta posvećena je riječima. Stvaranju riječima, igranju riječima. Djeca će kroz interaktivne igre se smišljati priče, izmišljati likove, napisati kratku priču, a možda i pjesmu.
Tko zna kakvu ćemo priču ili riječ otkriti i kakav lik oživjeti?!

bit.ly/3gbenjy

Ovaj događaj je dio kampanje Svijet u Zagrebu, Zagreb svijetu u koji smo uključeni kao članica Platforme Upgrade
www.facebook.com/platformaupgrade
www.platformaupgrade.com/…/kampanja-svijet-u…/

 

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.
www.attack.hr
****************************************************
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content