Šesti /’fu:bar/ festival glitch umjetnosti (fubar.space/) poziva sve zainteresirane za iskustvo rada na nezavisnoj kulturnoj sceni da se pridruže volonterskom timu festivala.

Festival se održava 3.-9.10.2020., primarno u ONLINE izdanju.
Volontiranje se realizira od 1. do 10. listopada u prostorima AKC Medika, Pierottijeva 11 (Zagreb, RH) i online (prema želji volontera i uz pridržavanje epidemioloških propisa).

Festivalski program sastoji se od online artist talk-ova i prezentacija, edukativnih radionica, umjetničkih audio(vizualnih) performansa te fizičke i virtualne izložbe glitch umjetnosti mnogih lokalnih, regionalnih i inozemnih umjetnika/ca i autora/ica koji/e djeluju u području glitch umjetnosti.

Period volontiranja je, prema mogućnostima volontera/ke i festivalskom planu volontiranja, prije i/ili tijekom programa festivala, nekoliko sati dnevno u poslijepodnevnim i večernjim satima. Volonter/ka prema svojim interesima i potrebama festivala – provodi aktivnosti poput: sudjelovanja u pripremi i postavljanju fizičke i virtualne izložbe, informiranja i koordiniranja festivalskih posjetitelja na društvenim mrežama, fotografiranja, snimanja i dokumentacije mrežne inačice festivala, komuniciranja, publiciranja fotografija i objavljivanja najava putem /’fu:bar/ društvenih mreža, pružanja tehničke podrške u produkciji.

/’fu:bar/ vam nudi iskustvo u radu na produkciji novomedijskog, mrežnog i virtualnog umjetničkog festivala; rad u opuštenoj, poticajnoj i zabavnoj atmosferi, stjecanje novih lokalnih/regionalnih/međunarodnih poznanstava. Od vas se traži fleksibilnost, spremnost na rad u izazovnoj organizaciji, pedantnost, pouzdanost, odgovornost i responzivnost, preuzimanje inicijative, poznavanje engleskog jezika i samostalnost u radu. Volonterima/kama mogu postati svi/e punoljetni/e kandidati/kinje.

Zainteresirani za volontiranje najkasnije do 30. rujna 2020. trebaju dostaviti aplikaciju putem web obrasca ili VCZ sustava, ili na mail fubar@hacklab01.org dostaviti sljedeće: ime i prezime, godinu rođenja, telefonski kontakt broj, te kratak opis svojih volonterskih iskustava, motivacije i očekivanja. Po aplikaciji volonteri/ke obvezno sudjeluju u kratkom online inicijalnom sastanku koji će biti organiziran 1.10.2020. u 17h.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content