SUBOTA 26.09. u 16.00 sati

Autonomni kulturni centar i Dijaspora Afrikanaca Hrvatske pozivaju vas na kreativnu radionicu izrade afričkog nakita u subotu 26. Rujna od 16.00 sati u Infoshop/knjižnicu Pippilotta. Ukoliko želite saznati više o običajima afričke kulture ili se samo kretivano opustiti uz izradu nakita, ova je radionica za vas! Voditeljica radionice Lynder Musimbi Libese, članica udruge DAH, upoznati će vas s izradom afričkog nakita, ali i kako ga dizajnirati na moderan način. Slagati će se sve vrste nakita sa suvremenim materijalima.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave se primaju do 23.rujna, ispunjavanjem upitnika na slijedećoj poveznici: bit.ly/3jZWLpz
Dijaspora Afrikanaca u Hrvatskoj (DAH), informira Afrikance u Republici Hrvatskoj o mogućnosti ostvarivanja prava i omogućavanju sudjelovanja njezinih članova i drugih Afrikanaca u hrvatskom društvu. DAH želi okupiti sve Afrikance koji žive u Republici Hrvatskoj kako bi postali velika manjina s ciljem poboljšanja kvalitete života novih i starih Afrikanaca koji žive u Hrvatskoj, studenata, migranta, imigranta s osnovnim ciljem promocije afričke kulture i načina života u hrvatskom društvu.
više na www.dah.hr

VAŽNO!
Događaj se održava na otvorenom, u dvorištu Medike. Ipak Vas molimo da se pridržavate osnovnih mjera fizičke distance, preporučamo nošenje maski ukoliko ste u bliskom kontaktu i koristite naše dezinficijense! Ako se ne osjećate dobro ostanite kod kuće. Prije radionice izmjerit ćemo vam temperaturu.
Hvala na razumijevanju.
Radionica se održava u sklopu Programa Autonomnog kulturnog centra i financirana je od Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content