Pozivamo sve zainteresirane izlagače i prodavače koji bi: prodavali second hand robu i modne dodatke, izlagali i prodavali svoje rukotvorine i autorske radove, ili unikatne predmete. Prijava je potrebna kako bismo svima organizirali dovoljno prostora za izlaganje. Prijaviti se možete putem inboxa.

Molimo da svi prijavljeni izlagači imaju Covid potvrde!

No to nije sve!

Božić i božićno vrijeme je vrijeme dekadencije i ubijanja u svakakvim stvarima koje si dopustimo i pretjeramo ponekad – ali je također i vrijeme kada darujemo i poklanjamo. Tako smo osmislili u sklopu našeg buvljaka i akciju prikupljanja novčanih donacija. Klub kako bi funkcionira ima određene troškove i potrebe, kako bi vam mogli i dalje kvalitetno davati hrpe dobrih evenata i radionica.

Stoga smo osmislili sljedeće:

Svi zainteresirani posjetitelji moći će prilikom posjete buvljaku doći i donirati skromnih 10 kn te za uzvrat dobiti broj za tombolu. Pokloni su u raznim oblicima i namjerama, neki dosta i komični, ali i korisni. Na taj način biste podržali naš rad i za uzvrat biste dobili i vi poklon od nas. Sudjelovanje je naravno neobavezno, ali bi nam puno značilo.

Event: www.facebook.com/events/190638369867389

[19.12.2021. / NEDJELJA / 13h – 18h / ULAZ SLOBODAN/ AKC ATTACK]

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content