ZVONIMIR FERINA I VICKO RACETIN: MAJOR ARCANA
OTVORENJE: ČETVRTAK 13.1.2022. U 19:00 H
GALERIJA SIVA (MEDIKA), PIEROTTIJEVA 11
Autonomni kulturni centar kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe Major Arcana, Zvonimira Ferine i Vicka Racetina 13. siječnja 2022, od 19.00 sati.
u galeriji Siva, Pierottijeva 11 (Medika).
———————————————
Izložba ‘Major Arcana’ serija je modnih fotografija Zvonimira Ferine. Ova fuzija mode i fotografije napravljena je u suradnji s hrvatskim dizajnerom Vickom Racetinom. Fotografije na izložbi su plod suradnje Zvonimira, njegove dugogodišnje suradnice Nele Kliček u ulozi stilistice te našeg vrhunskog modela Lucije Beden. Kombinirajući interese i estetiku ove dvojice autora, cijela izložba odiše dojmom berlinskih klubova i novom verzijom minimalizma.
Serija fotografija kao vizualno središte biti će dodatno pojačano malom live fashion show-u.
———————————————
Zvonimir Ferina:
Primarno se bavi modnom ali i komercijalnom i kreativnom fotografijom.
Studirao je na Grafičkom Fakultetu u Zagrebu, gdje je i otkrio svoje tendencije prema fotografiji, kojom se profesionalno bavi od 2006. godine. Konstantnim
procesom samo izgradnje i preispitivanja u zadnjih nekoliko godina, aktivno se
odmiče od isključivo komercijalnih radova te preispituje korijene svojeg interesa za “ono” vizualno i umjetničko.
——————————————–
Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
attack.hr/galerija-siva/
******************************************
!!!VAŽNO!!!
Sukladno odlukama Stožera, pridržavamo se propisanih mjera, stoga je ulaz u galeriju ograničen na 10 ljudi uz obavezno nošenje maski. Molimo vas ukoliko dolazite na izložbu da se pridržavate mjera, da držite distancu, a mi ćemo vam izmjeriti temperaturu i uzeti podatke. Ukoliko imate neke od simptoma, zamolili bismo vas da ne dolazite na samo događanje, a ukoliko se ne pridržavate propisane distance, inzistirati ćemo na nošenju maski.

See less
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content