Virusne okolnosti su redefinirale postojeće norme. Laži su postale istina, sustav se ponovno regrupirao. Kritika istoga se vidi kao izdaja, a traženje odgovora onkraj službenih normi je već neko vrijeme naše „novo normalno”. No, ništa zato.
Attackapulco se dosijetio kako „pobijediti laž” još jednom:
Nula + Ponor + Namet
Dvorište Medike
05.06.2021 // 19.00h
45 kn
️ SOLD OUT
NULA se vratila u igru s reizdanjem svojega epohalnoga prvijenca koji niti nakon 25 godina ne gubi na snazi. Momci su potom odradili jednu svirku i sve je ponovno otišlo k vragu. U Zagrebu nisu svirali preko 10 godina i sada je vrijeme da ispravimo nepravdu. Bend će prošarati kroz svoje najbolje numere. Podsjetiti ćemo se još jednom svih silnih kultnih klasika, stisnuti šaku i derati se iz petnih žila: „Sistem protiv nas, protiv anarhije”…
Ponor se također vratio probama nakon duže pauze. Virus ih je dislocirao između 2 grada, no to ih nije spriječilo da i dalje nastave s upražnjavanjem metaliziranog hardcore punka koji i dalje pliva između najboljih elemenata ovih žanrova. Iza njih su dvije ploče, mnogo kilometara i truda. Njihovi su nastupi u Zagrebu i inače rijetki, stoga svakako još jedan razlog za dolazak.
Za sam početak nam ostaje Namet, prebrutalni crust bećari koji iako su izdali novi LP, ali ga nisu zapravo stigli ni odsvirati kako spada. Njihov death metal je duboko ukorijenjen u hardcore punku, rifovi sve više razbijaju mit o švedskoj školi, a nove su stvari još žešće i brže. Odlična uvertira u paklenu noć.
S̲a̲t̲n̲i̲c̲a̲:̲
Ulaz: 18.30
Namet: 19.00 – 19.30
Ponor: 19.45 – 20.30
Nula: 20.45 – 21.45
Kraj: 22.00
!!!̌!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica.
vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.
Program je sufinanciran putem natječaja „ ” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content