SUBOTA 09.05.2015.

Attack tijekom godine ugosti milijun bendova. Većina njih bude na turneji kroz ove krajeve, odsvira gig i ujutro krene dalje.

Za 09.05. smo zato odlučili odjebati tu priču i prirediti kaos s isključivo lokalnim predznakom.

Dobitna kombinacija punkerske mladosti i iskustva koja će pružiti za svakoga ponešto – od prljavog hardkora, preko punk rocka do znojne ojčine, bitno je samo da je ZGB.

Dakle, 70 godina nakon oslobođenja, grad nam izgleda ovako…

SKRETNIČARI (ZGB)

Što reći o bendu o kojem svi sve znaju? Prošlo je bezbroj godina, promjenilo se bezbroj postava, ali banda s Mažuranca se i dalje ne da. Ne sviraju često, baš zato je svaka njihova svirka garancija odlične fešte. Legende čiji utjecaj i popularnost s godinama ne opada. Kako i bi, kad im svaki stih zvuči tako proživljeno i iskreno da je nemoguće ne voljeti ih. Doktorirali su na fakultetu za zagrebačku uličnu šprehu i ovom će prilikom samo za vas održati predavanje o tome. Dođite i naćulite uši.

GAJBA (ZGB)

Opasna Oi!/Hc banda s izraženim alkoholičarsko-klošarskim afinitetima se, nakon nedavnog koncerta s Bakterijama i Idolsima, vraća u Attack kako bi nas još jednom razorila svojom energičnom muzikom. Demo je već neko vrijeme vani, „Klošari“ polako ali sigurno postaju himna, Vinko i dalje uljepšava dane, a Gajba postaje jedna od jačih gradskih punk uzdanica. Sviraju Oi!, smrde na znoj!

ACCIDENT (ZGB)

Praše furioznu, divlju hardkor pankčinu koja će vas natjerati da bacite bombu, ubijete šefa, ili barem zaplešete pogo. Uostalom, radi se o (što bivšim, što sadašnjim) članovima i članicama bendova kao što su Abergaz, No More Idols, Ciroza Jetre, SpokOi!, Peronoisepora, Dvajzdeka Špeka itd. , to je već dovoljna garancija da valjaju. Nemaju zasad izdanja, nemaju ni facebook page, ovo vam je, dakle, odlična prilika da ih uhvatite dok su još najbolje čuvana tajna gradske punk scene.

SKINBAJTERS (ZGB)

Mlade punk snage. Postoje tek pet mjeseci, ovo im je treća svirka u kratkoj karijeri, ali i prva na kojoj će promovirati svoj demo album koji izlazi ovih dana. Sviraju dobri stari punk rock o svemu i svačemu, a najviše o životu. Dođite ih poslušati, neće vas ugristi.

Od 22h, Ulaz = minimalna donacija 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content