11.5.2015.

Autonomni kulturni centar Attack! predstavlja drugo izdanje programa pod imenom Skica na skicu!

Koncept programa “skica na skicu” je radioničarskog tipa s osiguranim materijalom i potpuno besplatnim sudjelovanjem.

Temelji se na kontinuiranom razrađivanju kreativnih likovnih ideja. Radionica je namjenjena mladima, ali i svima ostalima koji se žele okušati u graffiti umjetnosti i upoznati se s procesom stvaranja grafita. Glavna ideja je kreirati skice i razviti daljnje planove i ideje za kreativnu realizaciju. Skiciranje je bitna stvar za napredak i razvoj osobnog stila u svim vizualnim umjetnostima, a posebno je značajna za grafite i uličnu umjetnost. Voditelji radionica nisu konstantni, već se mijenjaju kroz određeni ciklus. Zajedničko im je da su iskusni crtači u ovom području. Na taj način polaznici/e imaju priliku vidjeti raznovrsnost stilova i načina razmišljanja o pojedinim temama vezanim za graffiti umjetnost.

Ovim programom cilj nam je osigurati potporu mladima koji se nalaze u području aerosol umjetnosti, omogućiti im razvoj svog osobnog stila bez obzira na njihove financijske mogućnosti.

Radionica kreće s realizacijom 12. svibnja i održavati će se redovno utorkom i četvrtkom u galeriji Siva.

Sve upite i prijave šaljite zaključno do 11.svibnja na mail: mozestodane@gmail.com

Program Galerije Siva realiziran je uz financijsku podršku Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu obrazovanje i sport, zaklade Kultura nova.

fb event: www.facebook.com/events/1381959455468099/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content