PETAK 08.05.2015.

powered by BarabaDub & AKCrew

@ KLUB ATTACK! — DUB MANIFESTO

LO PEAKS

ONE WOMAN ARMY IN DUB

MEFA

HOMEGROWN SOUND

Microphone support by JEW BWOY & CHAKKA SWRAKA

Percussion by NEENJA BAM

LO PEAKS (Trnsko)

Tonac, pločar, basista grupe Bamwise i Ital Jam Crew. Čovek koji iz svakog sounda izvuče ono najbolje i najstrašnije, najbučnije i najoštrije, a opet dovoljno ugodno za sve uzraste, sve generacije, sva plemena.

Često ga viđamo na miksetama različitih dimenzija, na čudnim lokacijama, u čudnim okolnostima ali uvek sa kapuljačom na glavi. On pušta muziku, ispravlja tuđe greške, miluje kutije od breze bele. Selekcia mu šeta iz svetla prema mraku uz veliki broj numera vlastite produkcije. Deep, down and dirty style!

ONE WOMAN ARMY IN DUB (Drniš)

Jedna žena, jedna armija, pregršt daba.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da je nabavila veliki broj novih ploča francuskog daba koje žele biti puštane, koje žele biti slušane, koje jedva čekaju da vam pomiluju svih pet čula, otvore svih sedam glavih čakri kao i dvadeset i jednu sporednu. Selekcija koja gazi svih Deset Božjih zapovesti na putu prema vašim srdašcima. Evo i prilike da ih svi zajedno preslušamo jer cipelice plesne ne prihvataju kompromise.

MEFA (Valpovo)

Mefa dolazi iz iz Valpova, član je Revolt DJ’s kolektiva, kolekcionar ploča i CD-ova, pokrenuo je glazbeni program Prtenjak za Zion na kojem se vrtio dub, reggae, ragga te jungle zvuk. Aktivno sudjeluje u programu Reggae Utorak u Mastersu. Mefa je vojnik koji svoju vojničku disciplinu primenjuje u svakom svom setu. Red, rad, DUB!

HOMEGROWN SOUND (Cvjetno Naselje)

Mladi Karlito slovi za velikog ljubitelja ploča i svega novog što se na njima nalazi… Aktivno učestvuje u organizaciji i promociji dub zvuka gde god za to ima priliku i gde god se nađe neki pokvareni plinski bojler za popraviti… Mi ga cenimo jer je dobar drugar a uvek donosi sveže i sasvim nove selekcije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim…

JEW BWOY (Zabok)

Jew Bwoy a.k.a. Dub Insula iz patika vas izuva.

Svira klavijature, sam sebi štima efekte, pije kao smuk a ne pravi probleme. To je danas retkost a mi takve unikate neizmerno cenimo. Piše tekstove, recituje ih glasno, bez srama i na taj način i gvozdena vrata otvara. Dolazi iz skupine Bamwise, svira u Pridjevima, na sve strane eksperimentira sa lightom i ljubitelj je dobre kapljice.

CHAKKA (Bodrog-Breg-Bezdan)

Chakka Swraka a.k.a. Brain Cabbage

Prstima šapuće, usnama miluje, cipelice plesne do jutra siluje. Ne zna se odakle dolazi i ne zna se kuda putuje. Za sebe govori da je reinkarnacija nežne šumske vile, zarobljene u telu temperamentnog muškarca, srednjeg rasta i ogromnih stopala. Bez dlake na jeziku, bez straha u očima, on je noćna mora svih vaših komšija. Piše poeziju a ni proza mu strana nije. Rado ili nerado, pozvan je u svaku šumu, u svaku baštu, na svaku livadu. BrarabaDUB Sound Kolektiv bazna mu je stanica.

NEENJA BAM (Bugojno)

A nema gde ga nema… Lupa po svemu što daje zvuk i to brzinom svetlosti tako da niko ne zna odakle taj zvuk dolazi.. Malo je u dabu, malo ga nađeš u etno sastavima (Kazan) a voli se i mikrofona uhvatiti ali to samo kada je izričito dobre volje. Proizvodi svoje kahone, bavi se garažnom stolarijom i član je vokalno/istrumentalnog sastava ZABU SHANTI.

@ CHAKKA’S ROOM — Vinyl Excursion & Session Jam

LIVE SESION JAM – Žen i Žene + raspoloženi gosti, recitatori i recitatorke, pevači i pevačice, drugari i drugarice, staro i mlado, sretno i nesretno, tiho i bučno, svetlo i mračno, smireno i nervozno, slatko i gorko.

Uključite se i vi u ovu lokomotivu zvuka i reči! Ukoliko ste dovoljno hrabri ili hrabre zasvirati pred očima gladnim zvuka Slum Jam-a, ponesite svoje instrumente i kablovinje te se upustite u ovaj klizavi tobogan radosti i tuge.

Spooky INFOShop, Voodoo Kuhinja, DJebate Klub, izložbe, gušterijada na suncu i još mnogo toga.

Od 22h, Minimalna donacija = 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content