Vikend zabavljanje poznat je Attackov ljetni program prepun kulturno-zabavnih događanja koji će se održavati kao i svake godine u dvorištu.

Nije tajna da iz mjeseca u mjesec pokušavamo prirediti program koji je bolji, raznovrsniji, pun poznatijih, domaćih i stranih izvođača, kao i onih kojima tek treba pružiti priliku da se predstave publici.

⚡️8.7. Pržilica vol.3: LIQUID SUPERCHARGE, PAKT, HEIHAZI, LÜGER, 21:00, ulaz: 30kn

LIQUID SUPERCHARGE (Speed Rock, Pula) – Poznajući pulske bendove, možete biti sigurni da će dostaviti tvrdu i beskompromisnu svirku kako i priliči ekipi iz najdugovječnijeg regionalnog hardcore punk kolektiva.
PAKT (D-Beat, Koper/Ljubljana) – Čitajući dostupne lirikse na Bandcampu, ne možemo se oteti dojmu da PAKT glazbeno i tekstualno neodoljivo podsjeća na zlatno doba D-Beata/Crusta.
HEIHAIZI (Speed Punk, Zagreb) – Još jedno novo ime sceni, satkano od iskusne ekipe koja je svoju viziju punka izvozila uzduž i poprijeko Europe, a jednom prilikom prešli su baru i ostvarili mokri san svih DIY bendova.
LÜGER (Raw Punk, Zagreb) – Iza sebe imaju jedan demo iz 2020. te su, unatoč činjenici da je demo snimljen u onom najgorem korona periodu, nanizali popriličan broj gigova čime možemo zaključiti da bend misli ozbiljno.
Event: fb.me/e/4Q3ivvzYk

🐟9.7. Ribarska fešta, Dvorište Medike, 18:00, ulaz slobodan
Nemamo Mediteran, ali slavimo završetak sezone prije ljetne pauze – pozivamo vas na ljetnu gastronomsku manifestaciju uz glazbeni program.
Ribarske se održavaju već desetljećima diljem obale, nadamo se da će i naša ribarska postati dio tradicije. U maniri prave ribarske fešte, vaši „mještani“ iz Medike rade dagnje na buzaru, bit će i vina i ostale cuge, i još puno toga što ćemo kasnije otkriti!
Event: fb.me/e/1RIn9ugpp
__________________
Program je financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content