MALA KULTURNA SCENA ZA DJECU – GLUMIONICA/ MAŠTAONICA/ CIRKUSAONICA
SUBOTA 09.07.2022. OD 10.00.sati
MO TRNJANSKA SAVICA
PARK MARIJE RUŽIČKE STROZZI

Dobrodošli/e u ljetnu Malu kulturnu scenu za djecu! Radionica glumionica/ maštaonica/ cirkusaonica održati će se 09. srpnja od 10.00 sati u Parku Marije Ružičke Strozzi u suradnji s MO Trnjanska Savica.
Radionica je besplatna, a prijaviti svoje dijete možete ispunjavanjem upitnika na poveznici: bit.ly/3MDiKAM , zaključno s 07.07. u 18.00 sati.

Ljeto je u gradu, vrućine ne prestaju, no mi smo odlučili prije dolaska na more uprizoriti još jednu šašavu, ali nadasve ozbiljno razigrano, razmaštanu radionicu naše Male kulturne scene za djecu. Na radionici ćemo razgibati naše tijelo koje je ustvari instrument za igru, glumu, maštanje i cirkusiranje. Nakon uštimavanja i zagrijavanja, kroz razne dramske igre dotaknut ćemo glumca/icu u sebi i kroz maštu stvoriti neku smislenu cirkusariju na zamišljenoj pozornici.

Radionica je koncipirana da djeca kroz igru i sigurno okruženje izraze sebe jedni pred drugima, uvide ljepotu u različitosti i međusobnoj sličnosti.
Radionica je namijenjena djeci od 7 do 14 godina.
Voditeljica ove radionice je Petra Bokić, dramska pedagoginja, lutkarica, glumica i cirkuska umjetnica

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija. Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba –Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content