Veliki odmor: Radionica kulturne produkcije

20.-23.02.2023. 17.00 – 19.00 h @ Infoshop/knjižnica Pippilotta, Pierottijeva 11

Radionica kulturne produkcije namijenjena je srednjoškolcima/kama te podrazumijeva proces organizacije različitih kulturnih programa. Polaznici/e će se kroz radioničarsku metodu rada upoznati sa svim segmentima u kulturnoj produkciji: planiranje budžeta, osmišljavanje koncepta i ideje, bookiranje – dogovaranje programa i izvođača, logistika (ljudski resursi, prostorni resursi, oprema), hospitality – domaćinstvo, PR, marketing. Kao praktični rad polaznici će imati zadatak organizirati dvodnevni glazbeni/izvedbeni program s primjenom svih stečenih znanja na radionici u klubu Attack.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete putem upitnika na sljedećem linku:
📌 forms.gle/vELSjJG6LtDCWhgN6
Prijave se zaprimaju zaključno s 10.02.2023.
Važna napomena – broj polaznika/ca je ograničen!

O voditeljima:
Nera Marjanović – Od 2013. do 2016.g volonterski sudjeluje u organizaciji glazbenog programa Pannonian Challenge festivala u Osijeku. 2016. postaje aktivni član studentske udruge IAESTE Zagreb u sklopu koje odrađuje i stručnu praksu na Malti gdje stječe iskustvo rada na internacionalnoj razini. Pred kraj studija, izlaže rad na konferenciji u Velikoj Britaniji gdje unapređuje svoje komunikacijske i predavačke vještine. 2019. godine upisuje radionicu za razvoj glazbeno-kulturnih događaja Autonomnog kulturnog centra. Nakon toga započinje svoj volonterski rad u klubu Attack na području bookinga i organizacije koncerata kroz koje ostvaruje mnoge suradnje s raznim kolektivima, promotorima i drugim organizatorima (YEM, JeboTon, Dostava Zvuka, Distune Promotion…). 2020. g. pokreće klupski program Autonomnog kulturnog centra pod nazivom Kasetofon preko kojeg istražuje mlade alternativne glazbenike u svrhu otkrivanja i promocije istih.

Roko Šikić – Od 2018. aktivni član Autonomnog kulturnog centra., a u 2020. je izabran za voditelja kluba Attack gdje obavlja administrativne, koordinacijske, organizacijske i tehničke poslove. 2019. godine izlaže na Glitch Art: TV Wall izložbi. 2020. i 2021. godine radio je kao stage manager i tehničar na festivalu MO:dem te na festivalima britanske produkcije Outlook i Dimensions. Ima dugogodišnje iskustvo audio tehničara na festivalima Zagreb Film Festival, InMusic, Seasplash, Freemental, Wake the Lake te BUG-ovoj konferenciji.
_____________________
Veliki odmor program je AKC-a te je financiran iz proračuna Grada Zagreba – Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade i realiziran u suradnji s Tehničkom školom Ruđer Bošković

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content