Veliki odmor: DJ radionica

20. – 23.02.2023. 17.00 – 20.00 h @ klub Attack, Pierottijeva 11

Radionica DJ-inga za srednjoškolce/ke, od 20.-23. veljače u klubu Attack i glazbenom studiju Fajnputz u Medici.

Glazbeno-edukativna radionica koja se bazira na teorijskom uvodu i prezentaciji osnovnih alata i softwarea za zvučnu manipulaciju, korištenje glazbene opreme za miksanje, savladavanje osnovnih tehnika DJ-inga i razvoja vještina za „live act“ nastupe u kojima se koriste različite ritam mašine, zvučne kartice, kontroleri te ostali gadgeti.
Radionica je jednostavno zamišljena radionica koja polaznike upoznaje osnovnim alatima i programima manipulacije zvuka u stvaranju novih značenja. Polaznici će naučiti osnove miksanja i imati prilike naučeno znanje prezentirati na tematskom partyu koji će se organizirati u klubu Attack kao završni produkt radionice.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete putem upitnika na sljedećem linku:
📌 forms.gle/96L35ifzQcEdmUqA8
Prijave se zaprimaju zaključno s 10.02.2023.
Važna napomena – broj polaznika/ca je ograničen!
O voditelju:
Ivan Pavin rođen je u Zagrebu 31.12.1991. Suradnik je u Autonomnom kulturnom centru Attack, kao organizator i tonac; organizator je nekolicine glazbenih festivala (Tides of youth, Buka i Otpor, MoDem); osnivač je vlastite diskografske kuće Insectic Records. Prva radna iskustva stječe radom na festivalima poput Outlook, Dimensions, Terraneo, MoDem, Sonus i mnogih drugih. Njegov interes za psytrance kulturu i glazbu došao je preko mnogih underground partija i festivala na kojima je doživio i vidio njen pravi potencijal.
___________________
Veliki odmor program je AKC-a te je financiran iz proračuna Grada Zagreba – Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade i realiziran u suradnji s Tehničkom školom Ruđer Bošković
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content