Veliki odmor: Radionica izrade plakata/vizuala

20.-22.02.2023. 12.00 – 15.00 h @ Infoshop/knjižnica Pippilotta, Pierottijeva 11

Radionica je namijenjena srednjoškolcima/kama koji/e imaju želju naučiti izraditi vizualna rješenja za događanja i staviti ih na format plakata te formate za društvene mreže. Na radionici polaznici/e će se upoznati s temeljnim teorijskim postavkama dizajna plakata te će imati priliku zajedno s voditeljicom osmisliti vizualno rješenje za dvodnevno događanje na kojem će sudjelovati polaznici ostalih radionica.
Nakon izrade zajedničkog vizualnog rješenja, sudionici će uz mentorsku podršku izraditi svoju verziju plakata koja će biti izložena u galeriji Siva tokom trajanja dvodnevnog događanja u travnju.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete putem upitnika na sljedećem linku:
📌 forms.gle/3A8PSArP1ibzr4LJ6
Prijave se zaprimaju zaključno s 10.02.2023.
Važna napomena – broj polaznika/ca je ograničen!
O voditeljici:
Agata Lučić (1995.) u svom radu najčešće koristi crtež, ilustraciju, grafiku i keramiku. Osim ilustriranja priča i tekstova, poticaj za vizualno izražavanje pronalazi u vlastitom okruženju. Diplomirala je na odsjeku Grafike na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2020. U izdanju Malih zvona ima objavljene dvije knjige – autorsku slikovnicu „Ogledalo bez mana“ te je ilustrirala knjigu „Tri putnika u zemlju Nut“ autorice Dorte Jagić. Ilustracije iz knjige „Tri putnika u zemlju Nut“ izložene su na Bijenalu ilustracije u Bratislavi 2021. i Ananas International Illustration Exhibition BIBF 2021. Za knjigu „Ogledalo bez mana” nagrađena je posebnom pohvalom žirija na 11. Supertoonu – festivalu animacije i stripa u kategoriji strip album. Oslikala je nekoliko murala – „Muzej za svakoga“- Muzej suvremene umjetnosti, Zagreb; projekti HDLU-a „Sloboda stvaranja“, „Horizont slobode”, „Estetizacija i rehumanizacija bolničkoga prostora: Umjetnost u svrhu zdravlja“; Falafel etc. s Apolonijom Lučić. Aktivno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu.
_____________________
Veliki odmor program je financiran iz proračuna Grada Zagreba te je realiziran u suradnji sa Tehničkom školom Ruđer Bošković
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content