ČETVRTAK 28.10.2021 OD 20.00
FILMSKI STUDIO MEDIKA (Pierottijeva 11)

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na Večer urbane poezije u četvrtak, 28.10.2021. od 20.00 u klubu Attack, Pierottijeva 11.
Večer urbane poezije, stari je program koji je nastao još u starom Attack-u – onom u podrumu bivše tvornice Jedinstvo. I evo ga, spreman je izaći iz ormara i ponovo s vama podijeliti sve radosti javnog iskazivanja onoga što nam je na duši.
O čemu se radi? Večer urbane poezije, zapravo je Open mic večer i služi tome da baš vama, ljudima iz grada pruži mjesto na kojem se možete: smijati, plakati. Čitati poeziju, pjevati, svirati, što god vam padne na pamet. Dođite i otvorite svoju dušu te podijelite sa svijetom što vas tišti, veseli, uzbuđuje ili uzrujava i idemo se izražavati, jer stara poslovica kaže: Tko se izražava, taj nikada ne laže! A tko ne laže, taj se sa životom slaže!

Voditelj večeri : Neven Aljinović Tot (autor filmova Izgubljeni 3,2,1)
********************************************
SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.
Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.
www.facebook.com/subscena
attack.hr/subscena/

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content