Petak 25.03., 19:30-23:45 h, karte u pretprodaji 40kn, na ulazu 50kn

Nešto se odlično sprema u Attackovoj dvorani 25.03! Klupski program „kasetofon“ kreće punom parom s novim koncertima i za vas ovog puta slaže za vas neobičnu kombinaciju instrumentala i žestokog post punk/rocka. Po prvi puta u Attacku svira nam Šiza, energični dvojac koji je kratkom roku žestokim zvukom i sirovom energijom pokupio hvalospjeve i simpatije mnoge publike. Uz njih, slušamo još Pomelo Chess Society, svježi riječki projekt zanimljivog novog žanra, premijerno po prvi puta u Zagrebu i South Central, još jedni ”štovatelji” basa u ovom lineupu, nedavno smo ih imali prilike čuti u Attacku i nije nam bilo dosta! Da zaokružimo sve malo s melodijama panka, lineupu će se pridružiti Home Conflict, miljenici zagrebačke punk rock scene. Za sve vas koji se već pitate kako nabaviti ulaznice – karte su dostupne preko online kupovine na poveznici: core-event.co/events/siza-pomelo-chess-society-south-central-4684/?fbclid=IwAR3DPZ1e9pe4u38DLVYP2QHIQlsmdA3VpaZyTNZo_5G5LBTS6FuvnICvuWY

Ili na dan koncerta na ulazu kada će iznositi 50 kn.

—————————-

Šiza (KC)

⨯ Šiza je u kratkom roku dobila etiketu benda koji isporučuje, a ne samo obećava, što su kolege sa scene dodatno potvrdili ukrasivši lovorikama njihov debitantski album „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”. Njegujući glasni i žestoki rock izričaj s punk energijom i pomalo garažnom estetikom, kroz minimalistički pristup bubnja, basa i vokala, Šiza uživo priređuje jednako atraktivne i energične nastupe, kao što to njihov studijski uradak daje naslutiti.

FB: web.facebook.com/band.siza/

BC: sizzza.bandcamp.com/

YT: www.youtube.com/channel/UC_J30xF6tVrG-yuDug928Tg

IG: www.instagram.com/siza_band/?hl=hr

(RI)

IG: www.instagram.com/siza_band/?hl=hr

⨯ Instrumentalni rock trio iz Rijeke, koji predstavlja novi glazbeni pravac -Šah Math Rock. Nakon godina sviranja u raznim riječkim bendovima tri zaljubljenika u šah, egzotično voće i rock ‘n’ roll udružili su snage i krenuli novim

neistraženim putevima.

FB: web.facebook.com/PomeloChessSociety

BC: pomelochesssociety.bandcamp.com

YT: www.youtube.com/channel/UCTkr08FpBQ2KpvdAAai7gaQ

  (OS)

⨯ Velepoštast nam je podarila ovaj trojac koji se izrodio u drevnim pećinama atomca, siguran od štetnog zračenja 5G-a i HAARP-a. Andrija udara nojz na bubnju, dok Ivan i Vilijam prangijaju bassove, provučene kroz distorzije, reverbe i delayeve. Naumili su odigrati svoje svježe psihodelične post rock etide.

FB: web.facebook.com/south2central

IG: www.instagram.com/south2central/

t (ZG)

⨯ zagrebački punk-rock bend nastao sredinom 2016. godine. Suštinski sviraju melodijski punk-rock iz 90ih godina prošlog stoljeća, a odlikuje ih energičnost na bini i vokalne harmonije.

2017. godine započinju s pisanjem prvih autorskih pjesama, a 2019. bend izdaje svoj album prvijenac „Life You Choose“. S iskustvom dobivenim svirajući u Hrvatskoj i inozemstvu, bend nastavlja promovirati svoju glazbu. Nedugo nakon izdavanja prvog albuma, momci kreću u stvaranje drugog studijskog albuma koji izlazi u listopadu 2021. godine pod nazivom „Story Untold“ kojeg, kao i prvog, objavljuju samostalno.

FB: web.facebook.com/HomeConflict/?_rdc=1&_rdr

BC: homeconflict.bandcamp.com/album/life-you-choose

IG: www.instagram.com/home_conflict/?hl=hr

—————————-

je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock eksperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.

—————————-

❗VAŽNO❗

#covidsafeevent

S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice / negativnog PCR (ili antigenskog) testa ili potvrde o preboljenu u zadnjih 6 mjeseci (sve potvrde moraju sadržavati ). Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske te vas molimo da držite distancu. Hvala na razumijevanju.

Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.

#covidsafeevent

www.attack.hr

www.instagram.com/akc.attackklub

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content