Radionica “Uvod u fizički teatar: Tijelo, težina, dah” održat će se od 18.-20. svibnja u Filmskom studiju Medika, Pierottijeva 11.
Kotizacija za radionicu je 60 eura.

O radionici:
Tijelo, težina, dah

Tijelo je precizan prostor zauzet nama samima: ne samo kao alat, već je kao nešto što bolje predstavlja nas same i kroz što se možemo izraziti efikasnije.

Težina, naša i svega onoga što nas okružuje, manifestacija je sile ovog tijela, i samog bića. Povezati se s njom, znači podupirati nas, podupirati druge, osjećati njihovu težinu – razmatrati njezino postojanje.

Dah je sredstvo između gibanja tijela i onoga što zamislimo unutar svojih granica; kontrolirati ga, drevna je metoda pristupanja nesređenom tijeku naših misli i reducira ih na potrebnu tišinu na koju je naša Prisutnost usmjerena.

Radionica je otvorena svima s ciljem da se izgrade temelji tjelesne svijesti koji nas mogu uvijek poslužiti kao snaga i poticaj, bez obzira koju vrstu profesije, tehnike i discipline prakticiramo. Zajedno, potražiti ćemo nove mogućnosti stvaranja, komunikacije ili prisutnosti.

Voditelji radionice su: compagnia oximoron
www.compagniaoxymoron.org
compagniaoxymoron@gmail.com

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content