VODITELJ ANDRIJA SANTRO
27.12.-30.12.2016. Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade

Radionica scenske rasvjete održava se kao sastavni dio programa Attackova tvornica. Radionica će se realizirati u velikoj dvorani Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade, na Trnjanskom nasipu, bb, u razdoblju od 27. do 30.prosinca od 12:00-17:00.
Cilj radionice je kroz praktičan rad uvesti polaznike/ce u svijet scenske rasvjete.
Radionica obuhvaća osnovne zakonitosti u elektrotehnici, vješanje, fokusiranje i kontrolu rasvjete, poznavanje dmx protokola, uz novost na ovogodišnjoj radionici “pixel mapping”. Sudjelovanje na radionici je besplatno.
Prijave za radionicu primaju se do 23.prosinca na slijedećem linku: goo.gl/OMq5ax

Voditelj radionice Andrija Santro, aktivan je član AKC Attack, s najvećim doprinosom u radu kluba Attack kao dizajner svjetla i na kazališnim programima Subscena i FAKI festival. Završio je školu primijenjene umjetnosti i edukaciju za dizajnera svjetla u org. British Council -intenzivna radionica produkcije. Radio kao dizajner svjetla u klubu Močvara gdje je i danas vanjski suradnik. Bogato iskustvo stekao je kao dizajner svjetla na festivalima: Seasplash,Terraneo, Lost Theory,Žedno Uho. Profesionalni je glazbenik, član dub benda Bamwise, kao i prvog hrvatskog soundsystema Digitron Soundsystem. Nastupao na eminentnim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu. Iza sebe ima nekoliko europskih turneja.

Attackovu tvornicu financijski podupiru Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu,obrazovanje i sport i zaklada Kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content