PET – 23.12.

Xmass metal gig uz Flesh, Lord Drunkalot ex Blåk Monastery & Voltage u petak 23.12. u zagrebačkom klubu Attack (Medika)!
Flesh (Heavy Metal – Zagreb)
Flesh su heavy metal trio iz Zagreba koji vas tjera da poludite! Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Godine 2014. objavili su album prvijenac Flesh kojega promoviraju diljem Hrvatske. Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da ih odlikuju brutalni riffovi i solaže, pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti te bubnjar koji razvaljuje bubanj. Ne zaboravite, samo metal!
web:
www.facebook.com/fleshmetal
www.youtube.com/watch?v=SonfxSZK9ww
__________________________________________________
Lord Drunkalot ex Blåk Monastery (heavy/doom metal, Zagreb)
Tri pijanca/travara/čarobnjaka željna eksperimentiranja u psihodeličnim prostranstvima heavy muzike stvaraju bend pod nazivom Black Monastery. Stoner, Psychodelic, Sludge, Doom samo je dio pod žanrova koje ovaj bend kroti. U staroj postavi s bivšim bubnjarem 2016. godine objavljuju album E.W.I.L. A.T.O.M. Ubrzo potom zbog nesuglasica mijenjaju ime i nastavljaju sa novim bubnjarem pod imenom Lord Drunkalot. Vještice, Đavolje orgije, zaboravljene prašume, drevne vatre, provalije, gljive, nebeske procesije, planeti, bombe, boje, leteći brodovi, Sabbathski rifovi i vokali, moćne melodije i čvrsti ritam je ono što opisuje ovaj bend.
web:
www.facebook.com/BlackMonastery
www.youtube.com/watch?v=LsupH6uk_Tc
__________________________________________________
Voltage (groove/stoner metal, Zagreb)
Mladi stoner/heavy metal bend iz Zagreba osnovan je 2012. godine. Ovaj peteročlani bend stvara autorsku glazbu s izričajem na engleskom jeziku. Njihovi glazbeni utjecaji kreću se u sferi stranog hard rocka, blues rocka, stoner rocka te heavy i groove metala. Uzori su im bendovi kao što su Black Sabbath, Russian Circles i Down. Na ovom koncertu bend će predstaviti pjesme sa svojeg albuma prvijenca, Chronicles.
web:
www.facebook.com/VoltageZG
www.youtube.com/watch?v=4acPV4JC4vY
__________________________________________________
Vrata kluba se otvaraju u 21h a donacija na ulazu iznosi 25kn.

www.facebook.com/events/1675748669422427/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content