Američka psycho-surf atrakcija DAIKAIJU ponovno u Zagrebu! Mnogo ljudi je njihov prošlogodišnji koncert, na kojem su doslovno zapalili klub Attack!, recenziralo kao „najluđi koncert godine“, zato Attack! nudi popravni za sve kojima je promaklo njihovo prvo gostovanje u Zagrebu, a naravno i za one koji žele još!

__________________________________________________

DAIKAIJU (S.A.D.) – psycho surf rock!

Četiri akcijska heroja koja isporučuju raketno-razarajuću energiju pojačanu specijalnim reverbnim valovima. Predivna zračenja hiper-dimenzionalnih žičanih zvukova koji stvaraju super sonični vjetar za vašu posebnu zaštitu! Preporuka za sve ljubitelje surfa: ne smijete propustiti Daikaiju!

www.facebook.com/godaikaiju/
daikaiju.bandcamp.com/

__________________________________________________

NEMEČEK (ZAGREB) – glasna psihodelija!

Grupu Nemeček osnovali su braća Vatroslav i Vedran Živković, članovi upokojenog benda Mokre Gljive. Koncertno su aktivni od 2015. godine te sviraju glasnu muziku koju ste čuli bezbroj puta, ali zapravo niste. Teške bas linije, gitara od distorziranog psihodeličnog mulja, objedinjeni upravo brutalnom neposrednošću učinili su da ljubitelji bučne glazbe željno iščekuju njihov album prvijenac koji bi se trebao ukazati u prvoj polovici 2017.

www.facebook.com/Nemeček-1071314962881854/
soundcloud.com/nemecek-1

__________________________________________________
VRATA: 20:30h
START: 21:30h
MIN. DONACIJA: 20kn

A kako je to izgledalo prošle godine možete čekirati na sljedećim linkovima:

subsite.hr/2015/07/daikaiju-u-attacku/
kristijansmok.blogspot.hr/2015/07/daikaiju-sad.html

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content