SUBOTA 18.09.2021 OD 17.00 SATI
INFOSHOP/KNJIĆNICA PIPPILOTA, MEDIKA, PIEROTTIJEVA 11
Autonomni kulturni centar i Dijaspora Afrikanaca Hrvatske pozivaju vas na kreativnu radionicu izrade afričkog nakita u subotu 18.rujna od 17.00 sati u Infoshop/knjižnicu Pippilotta. Ukoliko želite upoznati afričke običaje i kulturu, ili samo izraditi ogrlicu, ovo je prava radionica za vas!
Voditeljica radionice Lynder Musimbi Libese, članica udruge DAH, upoznati će vas s izradom afričkog nakita, ali i kako ga dizajnirati na moderan način. Slagati će se sve vrste nakita sa suvremenim materijalima.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave se primaju do 16.rujna – 18.sati, ispunjavanjem upitnika na slijedećoj poveznici: bit.ly/3zbPc6l
Dijaspora Afrikanaca u Hrvatskoj (DAH), informira Afrikance u Republici Hrvatskoj o mogućnosti ostvarivanja prava i omogućavanju sudjelovanja njezinih članova i drugih Afrikanaca u hrvatskom društvu. DAH želi okupiti sve Afrikance koji žive u Republici Hrvatskoj kako bi postali velika manjina s ciljem poboljšanja kvalitete života novih i starih Afrikanaca koji žive u Hrvatskoj, studenata, migranta, imigranta s osnovnim ciljem promocije afričke kulture i načina života u hrvatskom društvu.
više na www.dah.hr
Radionica se održava u sklopu Programa Autonomnog kulturnog centra i financirana je od Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zaklade kultura nova.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content