SUBOTA 18.09.2021 OD 11.sati
TERASA KLUBA MOČVARA, Trnjanski nasip b.b
Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Trpistih pozivaju vas na prijavu za radionicu – priča o kutiji, koju provodimo kroz program Male kulturne scene za djecu. Radionica će se održati 18. rujna od 11 sati na terasi kluba Močvara, Trnjanski nasip b.b. Radionice su besplatne, a prijaviti svoje dijete možete ispunjavajući kratki upitnik na sljedećem linku: bit.ly/3BZkPlD zaključno sa 17.09.2021.
Sve dodatne upite šaljite na: kazaliste.tripstih@gmail.com,
Radionica je osmišljena tako da svako dijete izabere jednu kratku priču koju će izvući iz kutije. Nakon što međusobno pročitamo izvučene priče, djeca će napraviti, oslikati pokretnu slikovnicu – nalik verglu, smještenu u kutiji.
Kako čitaju priču tako vrte slike koje su oslikali, koje opisuju priču i smještene su u kutiji. Ovom tehnikom djeca stvaraju kao rezltat svoj mali pripovjedni teatar.
Trajanje radionice je 1,5 h
Radionica je namjenjena djeci od 7-15 god.
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra u suradnji s Močvarinim dnevnim boravkom.
TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.
www.attack.hr
****************************************************
Program Autonomnog kulturnog centra, financijski je podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content