Nakon rasprodanog koncerta prošlog petka, Pridjevi odražavaju još jedan nastup za sve one koji su ostali bez karte i one koji žele repete!

Psihodelični bend Pridjevi osnovali su multimedijalni umjetnik Dino Santaleza i kantautorice Ivana Picek i Nina Romić 2013. godine te krenuli stvarati svoj esperimentalni lo fi zvuk. Dino, kao idejni tvorac benda, poznavateljima psihodelije u regiji i šire već je otprije poznat po izvrsnom glazbenom projektu East-Ra. Trojcu su se u kasnijoj fazi pridružili Ivan Levi Levačić i Erol Zejnilović (članovi ABOP-a i Kriesa) te Andrija Santro (Bamwise). Pridjevi donose atmosferičnu mješavinu zaraznih pop melodija, sanjive psihodelije, plesnog groovea, folka i eksperimentalne glazbe prošaranu sanjivim dvoglasnim pjevanjem Ivane i Nine.

U ožujku 2014. objavljuju prvi materijal koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te se našao na većini lista albuma godine u regiji. U proljeće 2015. taj isti debi izlazi pod okriljem američke diskografske kuće Trouble In Mind, a dostupno je i vinilno izdanje. Odličan debitantski album te hipnotičan i jedinstven zvuk svakim nastupom potvrđuju Pridjeve kao jedan od najzanimljivijih bendova.

Video:
www.youtube.com/watch?v=hOSBxWcHD58

www.youtube.com/watch?v=5y9cPei80qw

Album:
www.youtube.com/watch?v=SA4XdqTC2-M

Web:
www.facebook.com/Pridjevi

FB: www.facebook.com/events/1532252287088251/
Ulaznice će se moći kupiti samo na ulazu u klub po cijeni od 30 kn.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content