11.12.2015

Petak / 11-12-2015

23-06 / 30kn

DISCOHERNIA live

psychedelic / breakbeat / punk / disco / jazz / fusion

Discohernia je bend koji svoju glazbu opisuje kao psihodelični punk, rock, noise, disco, funk, jazz, trance bez šestžičane električne gitare. Poveznica i vrlo česti ritam ovog tria je punk, a psihodelija je sve ono što stvore njihovi instrumenti i efekti. Iako svi članovi benda sviraju od ranije, ime Discohernia se u klupskoj priči zakotrljalo 2013. godine. Riječ je o zajedničkom projektu tri brijača, a to su Nedjeljko Mikac – Cak na basu, Aljoša Reljić na bubnjevima i Stipe B. Mađor na trubi.

www.facebook.com/Discohernia

Video: WILD BRONCO (Pistolero / LiteMotif)

+MARMELADA 100% vinil

jazz / funk / rock / stoner / afrobeat / disco / big bands / swing / blues / experimental / electro / punk / ska / acid / triphop / breaks / folk / pop / trash / bigbeat / kraut / fusion / surf / drum’n’bass / tribal / latin / easy listening / tech / garage / lounge / beat / offbeat / psychedelic / hyperdelic

Marmelada je projekt sa bazom u Akc Medika. Pokrenuli su je Vrx (Digitron Soundsystem) i Zmayo (Pistolero) zbog kroničnog nedostatka vremena za preslušavanje ploča iz njihovih kolekcija. Osim što bazično vrte dub/reggae (Vrx) i breakbeat/techno/psytrance (Zmayo) u Digitron Soundsystem i Pistolero projektima, na Marmeladi puštaju živopisni koktel gomile glazbenih žanrova i stilova isključivo sa vinila, u mogućim i nemogućim kombinacijama.

www.facebook.com/marmelada.hyperdelica

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content