OHOHO festival 2019. održava se od 20.-25.6.2019., u Akc Medika (Pierottijeva 11, Zagreb).

Pozivamo sve umjetnike/ce koji dosad nisu imali/e priliku crtati na većim formatima da nam se jave i mailom pošalju nekoliko svojih radova. Festival će im osigurati boje i podlogu za oslikavanje (a kistove i dodatne materijale umjetnici/e donose sami/e).

Rok za dostavu prijava i skica je: 10.6.2019.
Kontakt za dostavu skica i upite: ohoho@attack.hr

Zbog ograničenog prostora i količine boje, broj umjetnika/ca je također ograničen a selekcija će se izvršiti na temelju poslanih radova.

——

Više o samom festivalu:

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi – crtačke akcije, radionice, rezidencija, izložba, i buvljak – usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.

Teme OHOHO festivala u 2019. su: subverzija 👩‍🔧 i aktivizam. ✊
U okviru festivala moći ćete vidjeti izložbe stripa, sudjelovati u oslikavanju zidova i strip tabli, sukreirati OHOHO zine, te biti dio tribine na temu “Antifašizam/Aktivizam kroz medij stripa”.

attack.hr/ohoho-2019/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content