Negdje duboko u vama postoji potreba da snimite film. Ipak, kako biste ostvarili to morate napisati scenarij. Ne znate kako?! Mi znamo i rado ćemo vam pomoći oko toga:
___________________

Radionica pisanja scenarija
8.6.2019
Filmski studio Medika
____________________

Filmski studio Medika poziva sve zainteresirane da se prijave na radionicu scenarija za kratki film.

Objasniti ćemo vas osnove scenarističkih i dramaturških pojmova kao npr. što je lik, što je dramska situacija, što je dramski odnos, kako voditi priču, što čini strukturu, kako pravilno formatirati scenarij…

Prethodno scenarističko iskustvo nije potrebno, no poželjno je imati IDEJU koja će tijekom radionice biti razvijena u scenarij kratkog igranog filma.

Želja nam je kroz rad ostvariti otvorenu i opuštenu atmosferu u kojoj će polaznice i polaznici jedni drugima pomagati konstruktivnim idejama i komentarima.

Voditelj radionice je diplomirani dramaturg Natko Jurdana koji je na raspolaganju polaznicima i polaznicama za sva dodatna pitanja van termina održavanja. Radionica počinje s realizacijom 08.lipnja od 15.00 – 18.00 sati u Filmskom studiju Medika. Termini održavanja radionice su svake subote popodne, uz mogućnost promjene termina prema dogovoru i unutrašnjoj dinamici grupe.

Prijave na radionicu primaju se isključivo pismenim putem na: natko.jurdana@gmail.com // tražimo 6 osoba

Scenarij napisan na radionici iskoristiti će se za snimanje kratkog igranog filma, čija produkcija kreće u jesen. Polaznici i polaznice radionice scenarija, mogu nastaviti pohađati i radionice snimanja, režije i montaže koje će se nadovezati na radionice scenarija.

Program filmskog studija Medika financiran je od Hrvatskog audiovizualnog centra, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu obrazovanje i sport.
____________________

www.attack.hr
www.facebook.com/akc.attack
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content