SUBOTA 15.05.2021 U 18.00

FILMSKI STUDIO MEDIKA

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na pjesnički performans slam grupe Poezin iz Srbije, u subotu 15. svibnja 2021. U 18.00 sati. Izvedba ce se održati u prostoru Filmskog studija Medika, Pierottijeva 11.

Zbog pandemije korona virusa, nemogućnosti normalne komunikacije i socijalizacije, kao i ugrožene kulturne razmjene, ideja ljudi okupljenih oko organizacije Poezin je vratiti život i kulturu u normalu i stvoriti pozitivan stav prema cijepljenju protiv COVID-a 19. Svi pjesnici koji će sudjelovati u kulturnim razmjenama cijepljeni su!

Performans izvode:

Nikola Oravec, Damir Nedić, Radovan Božović i Milan Mijatović i specijalni gosti, slam pjsnici iz Zagreba, Mario Kovač i Hrvoje Mimica (MC Deda). Slam pjesnici će nastupiti u 4 kruga poezije. U svakom krugu poezije, slemeri će izvesti po jednu svoju (autorsku) pesmu u formi slam performansa.

www.facebook.com/organizacijapoezin

*************************************************************************

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.

www.facebook.com/subscena

attack.hr/subscena/

**************************************************************************

VAŽNO!! VAŽNO!!VAŽNO!!

S obzirom na epidemiološke mjere broj u publici je ograničen i molimo da pošaljete mail na subscena@attack.hr kako bi rezervirali svoje mjesto.

Tijekaom izvedbe molimo vas da se pridržavate mjere – nosite zastitne maske, sjedite na predviđenom mjestu i držite potreban razmak. Prije izvedbe upisati ćemo vase podatke i izmjeriti vam temperaturu, stoga ako imate simptome, ostanite doma.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content