Naša misao je bila da vas dočekamo širom otvorenih vrata uz osmijeh i povratak na „staro”. Ali „novo normalno” nam ipak remeti planove. Prostor otvaramo, no za sada u smanjenoj varijanti sjedećega koncerta:
+
̌
..
/
www.entrio.hr/event/manmachine-neon-lies–9105
Za svega 50 ljudi, dvojica zaljubljenika u analogne igračke vraćaju vlastite selekcije u prvi javni „atakovski” koncert nakon predugo mjeseci pauze. Virus jenjava, kontrole su postojane, ali stabilna tjelesna temperatura će vam još jednomomogućiti ulazak. Ipak, svatko mora biti na svojoj stolici.
… Jedan čovjek. Mašina. Budućnost je sada. Roland XP50 i Goran Uroić. Višestruka izdanja za razne lejblove. Njegov zvuk pleše od synth popa do new wavea i svih tih danas „egzotično” reproduciranih žanrova koji žare i pale. Naš heroj se time bavi već jako dugo. Njegova kolaboracija sa strojem je postojana. Pozdravimo povratak sintetike…
www.facebook.com/ManMachineManMachine/
manmachine1.bandcamp.com/
je čitavu zimu slagao i preslagivao. Ploča je izašla, izdanja su se neka već rasprodala ali njegova paklena mašina koja reproducira tejpove uz reverbani vokal će nas opet vratiti u neko drugo vrijeme ritam mašina i mračne estetike koja pristaje svima onima koji svoj vikend vole malo plesno zacrniti.
www.facebook.com/Neon-Lies-1639630016284491/
neonlies.bandcamp.com/
S̲a̲t̲n̲i̲c̲a̲:̲
Vrata 19.30
Manmachine 20.00 – 20.45
Neon Lies 21.00 – 21.45
Kraj: 22.00
!!!̌!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica.
vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content