Eksplozivna kombinacija instrumentacije uživo i plesne glazbe je nešto nesvakidašnje. Posebno kada to čine dva tipa, ujedinjena u viziji sviranja emotivne i nabrijane mjuze koja će vas natjerati da ustanete sa svojih stolica i pokušate zaplesati s nama u dvorištu još jednom!

..
̌

Oni su electro-rock bend iz Zagreba. Damjan Vujaklija (gitara/elektronika) i Nikola Babić (bubnjevi) povezuju eksperimentalne rock slojeve, sonične kulise različitih smjerova elektronike i povremeno psihodelične efekte, uvijek vođeni zvukom teških, masnih bubnjeva i povremenim poliritmičnim ekstravagancama.
Muzika koju stvaraju je uglavnom instrumentalna, s povremenim različitim vokalnim gostima. Plastic Knives su bend koji vas vozi kroz razne krajolike glazbenih struja, a svaka iduća vožnja otkriva nešto novo.
Momci su protekle mjesece začinili s United We Stream eventom u ožujku, izdavanjem novog albuma u travnju, čak 3 koncerta u Močvari u svibnju. Lipanj će otvoriti s nastupom u dvorištu Medike, pred vedrim nebom svih onih koji će im dozvoliti da ih njihovi plesni ritmovi ponesu još jednom. Bend trenutno promovira aktualni energičan album “We Used To Do It (Live)” koji je publika odličn prihvatila kao koncertni repertoar i kao koncept.
Bandcamp
plasticknives.bandcamp.com/album/we-used-to-do-it-live
Spotify
open.spotify.com/album/0GnxstvWIqu10K6wJolFSj
Deezer
www.deezer.com/us/album/226665582
Album je također promoviran silovitim i beskompromisnim singlom “Illegal Rave”:
youtu.be/hjOqa3asf9A
:
Ulaz: 20.00h
Plastic Knives: 20.30 – 21.30
Kraj: 22.00
____________________
̌!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica. Ukoliko popuste mjere, posjetitelji/ice će biti obaviješteni na vrijeme…
vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content