“METAMORPHOSIS” album launch party

Petak, 16.11.2018. Klub Attack (AKC Medika), 23-07, 30kn do ponoći 50kn kasnije

File under: Psytechno / Dark Prog / Psygressive

EGOMORPH (ITA) [Pistolero / Zenon / Technophobia / Insonitus]
www.soundcloud.com/egomorph

Egomorph je projekt nastao 2014. u kojem Egomorph (pravim imenom Andrea Caltabiano iz Verone) kombinira strukturne elemente minimal techna sa psihodeličnom produkcijom. Vrlo je aktivan i do sada je objavio puno glazbe u formi EP-ova, remikseva ili traka na raznim kompilacijama, i to na labelovima kao što su Occultech, Zenon, Soupherb, Technophobia, Anarkick, Insonitus, Lethal Dose, Plunk!, Glitchy.Tonic itd. A što se tiče Pistolera, lani je objavljen njegov odličan “Deep Sleep” remix na Babodenovom EP-u, te u rujnu ove godine, na Pistoleru je objavljen njegov prvi album “Metamorphosis”, duboko psihodelično putovanje puno tamnih atmosfera i krupnih basova koje će slušatelja odvesti u čudne distopijske svjetove, a na kojem se stilski osim njegovog standardnog psytechna, može čuti i nekoliko breakbeat/psybreaks stvari, te je sa rasponom od 127 do 130 bpm-ova idealan kako za slušanje na raznim uređajima, tako i za ples :D

VAL VASHAR [Zenon Records]
www.soundcloud.com/val_vashar

Val Vashar već godinama neumorno radi na širenju trens kulture unutar i izvan granice Hrvatske. Label DJ je Zenon Recordsa i jednako se dobro snalazi u raznim psihodeličnim stilovima poput psygressiva ili techna.

MAYIX [Pistolero Rec]
www.soundcloud.com/m-a-y-i-x

Mayix je Pistolero Rec label manager/selektor, dugo je godina na sceni (aka Zmayo), a kao DJ premazan je svim mastima i setovi mu se mogu opisati kao psy-prog-tech.

KIRG [Pistolero Rec]
www.mixcloud.com/pistolerorecordings

Kirg je Pistolero rezident i njegovi setovi izazivaju kroničnu mrdalicu.

intro set by KOMBONINDZA
www.mixcloud.com/kombonindza

Kombonindza je novo ime na sceni i vrlo je entuzijastičan kad je glazba u pitanju. Vrti psytechno i psygressive.

Video setup & VJing by LITEMOTIF [Pistolero / Modem Festival]
www.facebook.com/LiteMotifVideo

LiteMotif je video projekt utemeljen isključivo na DIY principima. Radi na klupskoj video scenografiji, kreiranju videa i video scenografije kako za velike festivalske pozornice, tako i za klubove.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content