Autonomni kulturni centar kroz svoj program Attackova tvornica poziva vas na prijavu za radionicu Osnove scenske rasvjete – programiranje rasvjete. Radionica će se održati od 24.-26.11.2020. u prostorima kluba Attack od 17.00- 20.00 sati. Prijaviti se možete na radionicu ispunjavanjem upitnika na sljedećoj poveznici shorturl.at/hlAZ9
Prijave se primaju do 21.11. 2020. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj polaznika/ca je ograničen.
Radionica „osnove scenske rasvjete“ već neko vrijeme promiče struku dizajna svjetla i educira o osnovama iste. Ovogodišnja je želja usredotočiti se na programiranje rasvjete koristeći računalne programe i rasvjetne konzole. Zbog velikog interesa za programiranje, pokazanog kroz protekle radionice, ideja je tri dana posvetiti programiranju rasvjete počevši od osnovnih funkcija programa pa sve do naprednih umrežavanja više računala i rasvjetnih konzola. Sama radionica obuhvatiti će rad u 3D vizualizatoru ali i na stvarnim uređajima.
Za radionicu je potrebno:
– Osnovno predznanje o scenskoj rasvjeti (dmx protokol, vrste uređaja..)
– Znanje engleskog jezika
– Laptop (MAC, Windows, Ubuntu)

Voditelj radionice: Andrija Santro
Završio je školu primijenjene umjetnosti i edukacija za dizajnera svjetla u org. British Council -intenzivna radionica produkcije. Radio kao dizajner svjetla u klubu Močvara gdje je i danas vanjski suradnik. Član je AKC Attacka gdje je radio kao voiditelj dizajna svjketla u klubu Attack, na programima Subscena,Faki.. Bogato iskustvo stekao je kao dizajner svjetla na festivalima: Seasplash,Terraneo, Lost Theory,Žedno Uho. Profesionalni je glazbenik, član dub benda Bamwise,kao i prvog hrvatskog soundsystema Digitron Soundsystem.
**************************************************************************
!!!VAŽNO!!!
Program se održava u zatvorenom prostoru, stoga je broj polaznika/ca na radionioci ograničen. Molimo vas za pridržavanje epidemiloških mjera tijekom radionice – obavezno nošenje maski, pridržavanje fizičke distance i korištenje dezinficijensa.
**************************************************************************
Attackova tvornica program je Autonomnog kulturnog centra Attack, financijski je podržana od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu.

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content