Autonomni kulturni centra poziva vas da se prijavite na radionice jesenskog ciklusa Attackove tvornice u prostorima bivše tvornice Medika, Pierottijeva 11. Radionica zvuka/audio inženjeringa održavat će se u razdoblju od 26.-29.studenoga 2020. od 17.00 – 20.00 sati u klubu Attack. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 22.11. ispunjavanjem upitnika na sljedećem linku: bit.ly/38GXnyg

Program radionice sastoji se od upoznavanja s dijelom producentskih i studijskih tehnika uz obuku i upoznavanje polaznika/ca sa svim potrebnim zaduženjima ton majstora/ce.
Kroz praktičnu primjenu glazbenih instrumenata, audio komponenti i producentskih tehnika obrađujemo sva područja audio inženjeringa i primjene glazbene opreme kao i razglasnog sistema.
Trajanje radionice je 3 sata dnevno kroz četiri dana.
Radi lakšeg svladavanja pojedinih cjelina radionica je podijeljena na tri cjeline:
– upoznavanje s opremom kluba, postavljanje glazbenih instrumenata na stage (binu) i ozvučivanje istih.
– rad na FOH mixeru ,audio mix (tonska proba)
– produkcija snimljenog materijala i opća upoznavanja sa softwareom za produkciju; završavanje mixa i rekapitulacija radionice

Polaznici/e će po završetku radionice imati priliku čuti ishod svog rada u zadnjih četiri dana i odlučiti dali se žele nastaviti usavršavati u području audio inženjeringa.
Voditelj radionice: Igor Ivanković
Igor Ivanković aktivno se bavi muzikom od 2005. godine kroz muzički dvojac Jahstice Soundsystem, a kasnije i kroz glazbeni projekt Digitron Soundsystem. Nastavlja svoj razvoj kao basist u bendu Bamwise, u kojem svira i danas. Od početka korištenja prostora AKC u Pierottijevoj 11 radi kao glavni tehničar zvuka. Začetnik je ideje “community” radija u AKC. Već godinama sudjeluje u organizaciji i realizaciji festivala u Hrvatskoj i u inozemstvu, kroz poslove tehničke organizacije i “stage menagmenta”. Neki od festivala u čijoj je organizaciji ili/i realizacij sudjelovao su: Terraneo u Šibeniku, Outlook festival, Dimensions festival u Puli, Martinska fešta u Šibeniku, Illectricity u Zagrebu Od početaka djelovanja Autonomnog kulturnog centra u Pierottijevoj 11 radi kao organizator određenih glazbenih programa unutar kluba Attack! (dubstep klub,bassout), kao voditelj radionica audio produkcije u programu Attackove tvornice te kao ton majstor u koncertnom prostoru Autonomnog kulturnog centra. Radio kao tehničar živog zvuka nekim renomiranim glazbenim skupinama kao što je grupa Jinx, ABOP. Djeluje kao producent i ton majstor u Soundcage studiju.
**************************************************************************
!!!VAŽNO!!!
Program se održava u zatvorenom prostoru, stoga je broj polaznika/ca na radionioci ograničen. Molimo vas za pridržavanje epidemiloških mjera tijekom radionice – obavezno nošenje maski, pridržavanje fizičke distance i korištenje dezinficijensa.
**************************************************************************
Attackova tvornica program je Autonomnog kulturnog centra Attack, financijski je podržana od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu.

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content