Pred nama je još jedan OHOHO festival stripa i street arta s naglaskom na alternativni i underground strip izričaj! Odvija se u AKC Medika (Pierottijeva 11), u Zagrebu, od 29.9.-2.10.!

Na samom festivalu biti će različitih aktivnosti vezanih za street art i strip! Medika u ta tri dana biti će izrazito aktivna i mnoštvo umjetnika i umjetnica će iscrtavati unutarnje i vanjske zidove prostora. osim oslikavanja Medike, tu je pregršt strip događanja! Predstavit ćemo izdavaštvo udruge Hrvatski autorski strip (nove knjige: Ljubav & cigarete Tihomira Matijevića, Janzin Jana Škrinjara, te 24 satne priče – nova knjiga Marka Dješke) te novi broj Strip-PREFIKSA. Po prvi puta predstavljamo i Barbatus Josipa Sršena, zatim novi broj Stropa o kojemu će govoriti Darko Macan i Dalibor Talajić, novi broj Majdanske garaže sa Vinkom Barićem, novi zin Farto o kojemu će govoriti Robert Solanović, Fran Strukan i Matej Stić, Knjiga godine Mihaele Erceg, te još pregršt toga!
Izvana imamo goste Pavela Pilcha koji nam dolazi iz Češke i predstavlja tribinu o češkom stripu te famoznom Aargh! fanzinu! Te Pia Nikolić koja će govoriti o 30 godina Stripburgera i slovenskom stripu!

Biti će tu i strip buvljak na kojemu će biti dostupni različiti alternativni stripovi i izdavači ali i DIY odjevni brendovi i štandovi s handmade stvarima. Ponesite pare da podržite lokalnu scenu! :)

Festivalske večeri će biti začinjeni partijima i glazbom. Sve od Punka pa do DUB-a!
Najsvježiji update glede evenata čekirajte ovdje:
web.facebook.com/ohoho.festival/events/?ref=page_internal

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content