28.09. u klub Attack nam stiže francuska pop rock senzacija The Big Idea! Kao lokalno pojačanje, na stageu će im se pridružiti karlovački Moon Ricochet.

Podržite dobar gig srijedom, vidimo se!
Upad: 40kn // 5.31 eur

The Big Idea sastoji se od šest prijatelja iz djetinjstva: Matéo, Sinclair, Sacha, Victor, Louis i Pierre. U listopadu 2021. na svojoj jedrilici krenuli su u pustolovinu Atlantikom gdje su na sred oceana snimili svoj prvi transatlantski album kojeg ćemo imati priliku poslušati upravo u Attacku!

Na sceni djeluju još od 2015., snimili su nekoliko EP-ja i tri albuma što im je omogućilo gotovo 150 koncerata diljem Europe.
Kako bi od prilike znali što očekivati i bolje upoznali ove vesele francuze, bacite uho na live izvedbu pjesme The War:
www.youtube.com/watch?v=HHDRs9HGUNg

web: thebigidea.fr/
BC: thebigidea.bandcamp.com/

Priča Moon Ricocheta počinje 2019. nakon opuštenog sviranja u, sad već etabliranom studiju, Tiger Migraine Recordsa. Ova nezavisna etiketa rastuće je uporište nezavisne glazbene scene u Karlovcu i okuplja bendove poput Ichaboda, Timberboata, Lillian’s Gisha i Moon Ricocheta koji će se zagrebačkoj publici predstaviti prvi put nakon pandemijskog koncerta u zagrebačkoj Močvari. Bend je u međuvremenu izdao EP Dead In Audience te dva singla Dissapointed i Heartbeat. Oba izdanja izdana su kao limitirana lathe-cut izdanja, za koja se duboko nadamo da će biti dostupna i na ovom koncertu.

web: moonricochet.com/
BC: moonricochet.bandcamp.com/
FB: www.facebook.com/MoonRicochet

Koncert se provodi kroz program udruge AKC Attack Kasetofon kojeg financijski podržavaju Ministarstvo kulture republike Hrvatske i Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo.

KASETOFON je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock ekperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content