Drage/i svi!

Obavještavamo vas da je u četvrtak u 19h otvorenje OHOHO festivala i otvorenje OHOHO izložbe na kojoj će te moći vidjeti izložene table iz novog broja OHOHOzina koji je urađen na temu ‘svemirska opera’ putem javnog poziva.

Uz strip table tu je i izložba ilustratora Jana Škrinjara i Bartola Galovića.
Nakon izložbe u Galeriji Siva u dvorištu AKC Medike vas očekuje promocija novog broja OHOHOzina#4 (20h) u kojemu je objavljeno čak 16 stripova različitih autora i autorica koji su crtali stripove po zadanoj temi ‘svemirska opera’, a među njima su Darko Macan, Štef Bartolić, Damir Ercegović, Sonja Gašperov, Ivan Marušić i mnogi drugi!
Moderator Darko Josipović će razgovarati s autorima i autoricama.
Nakon promocije slijedi DJ Jahvo Joža koji će ovu večer učiniti plesnom, sa startom u 22h!

Upad slobodan!

Podržite lokalnu scenu i dođite družiti se i đuskati sa nama u Mediku od četvrtka 29.09. u 19:00 sati pa do nedjelje (2.10.) do kada traje festival! 😃
..
* * *
O festivalu:
OHOHO festival je prostor za kreativnost, stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground i alternativnu umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi – crtačke/muralističke akcije, radionice, rezidencija, izložba i razgovori – usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.
Festival nastaje u organizaciji AKC Attack, u suradnji sa Komikazama, a umjetnički ga oblikuju četvero hrvatskih umjetnika/ca – Lea Kralj Jager, Marko Dješka, Mario Miličić i Apolonija Lučić.
Su-organizatori: Filip Tomasov i Nadine Labib.
Autor vizualnoga identiteta ovogodišnjeg festivala je Matija Pisačić!
OHOHO 2020. financijski je podržan sredstvima Grada Zagreba i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

attack.hr/ohoho-festival/
Vidimo se u AKC Medika, 29.09 – 02.10.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content