PETAK 05.06.2015

Medika Cvjeta — AKC Medika
Pierottijeva 11, Zagreb, Croatia

Još samo malo i zakoračit ćemo u ljetne raspuste. Prije toga bi bilo lijepo zapljesati još jedan lijeni pljes, pogledati još jednu predstavu, prespavati još jedan film i opiti se na još jednoj izložbi. Pa kada je već tako, neka igre počnu… Pitam se, zašto se, Oj PIRATI…

KLUB ATTACK! — WTTC ili Večeras Večeram Tvrdoga Techna Council u klubu punom dima, zrikavaca i vatrenih očiju…
Muziciraju:
BURAZ
VAL VASHAR
TVRTKO — Mladi zagrebački vinyl DJ, jedan je od organizatora večeri fonetika, orijentirane na vinyl kulturu, te član kolektiva Hypnodelix. Osim što uživa u maratonskim setovima, trag na sceni ostavlja i pišući za UES Magazine.
RX —– On ima recept za mračniju stranu elektronskog spektra.
Ne priznaje žanrovske odrednice, već samo kvalitetne trake.
Svojim setom sklon je izazvati diskineziju, akatiziju ili pak katatoni stupor; za sve ostale nuspojave i kontraindikacije javite se svom liječniku ili ljekarniku.

GREY ROOM — Siva Soba rastura ovogodišnju sezonu… Za svakog ponešto, za nekoga sprej… Ne možeš je fulat jer tamo te čekaju prekaljeni borci za pravdu, jednakost i blagostanje svih naroda i narodnosti!
Sviraju, pričaju, repaju:
MRTVI PETAK – „Uši nek krvare, jetru potroši, sve više pijemo, zli smo i loši!“
FETBOJSI – Najveći rap pijanci Medike!
AGREGAT – Muzička svaštara na surovi način svoje ploče kuha… DRUM;DUBSTEP;DUB

CHAKKA’S ROOM — U gomili dikobraza, šišmiša, krokodila i pobjesnjelih drekavaca krije se čardak. Čardak ni na nebu, ni na zemlji! Ljudi govore da mu je tamo i mjesto… Mi odgovaramo: “Neka tako i ostane!”…
Sviraju i igraju:
Brain Cabbage (World Music, Cumbia Expirience, Internet Selection)
Spanish Cobra (Yard Truck Dreadlock, Latino Insomniac)
DJ KukuMar (Old Yugo Đus, New Dancing Forms)
+ DRUGI MULTI(NE)ETIČKI TURNIR U STOLNOM NOGOMETU (više informacija uskoro)

ATELJE MONIKA — Izložba, malecko druženje, pozamašna ugoda…

DŽIU MEDIKA — Predstava “SLAVUJ”…
DUGI INFO: Prva cjelovečernja klaunska predstava za odrasle u Hrvatskoj. „Slavuj“ je potomak kazališta u nas gotovo nepoznatog – onog klaunskog. Ogoljena pozornica i na njoj ogoljeni glumac. Glumac kao klaun, onaj koji na pozornici pokušava ono najjednostavnije i pritom najteže dostižno: biti čovjek. Kad njegova ovostranost, njegovo čisto bivanje, bude prepoznato od strane publike, rađa se smijeh. Obitelj Koko i njihov slučajni gost upadaju, ili sami ulaze, u sve vjerojatne i nevjerojatne situacije koje nam svakodnevni život može otkriti i pritom pokušavaju slijediti glavnu namjeru – udati kćer u poodmaklim godinama.
Na pozornici su čitavo vrijeme predstave i glazbenici, prateći glumačku igru stvaranjem golemog i bogatog spektra zvukova, te tako otvarajući publici vrata u skliski sadašnji trenutak. Sve je živo i sve se događa sada.
REŽIJA I DRAMATURGIJA: Lee Delong
IGRAJU:
Kupina Koko – Nikolina Majdak
Vita Min Koko – Iva Peter-Dragan
Prokopije Koko – Nikola Mijatović
Octavio – Domagoj Šoić
GLAZBA:
Maja Posavec
Nicolas Sinković
Oblikovanje svjetla: Milan Kovačević
Majstor tona: Tomica Kraljić
Art director: Draško Ivezić
Ova predstava TRIKO CIRKUS TEATRA, nastala je u koprodukciji s Kulturom promjene SC-a i Međunarodnim centrom za usluge u kulturi. Projekt je financirao i Gradski ured za kulturu grada Zagreba.TRIKO CIRKUS TEATAR dobitnik je nagrade publike za Neovisno kazalište godine 2011/2012.u organizaciji portala Teatar.hr.
Link za trailer predstave:
www.youtube.com/watch?v=K0oxBh5NjSM

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content