SUBOTA 06.06.2015.

RECTAL DESTROYER  (Varaždin)

Varaždinski heroji nakon pola godine vraćaju se u Attack ponovo s vama podjeliti mudrost oko okopavanja polja i ljubavi prema poljoprivredi. Trio veselih alkoholičara postoje manje od 2 godine i dva izdanja kojima su skupili dobar broj fanova.
Sličnih bendova nema, a kao utjecaj navode ekipu iz Traktorotha, Spasma, Piknika i Patarena, tako da je ovo poseban doživljaj o kojem se priča.
Nekad ako imamo sreće i dok se pokaže potreba bend se transformira i pojavi se novi izrod nazvan Regulator Kiselosti koji odpraži svevremenske pank i slične hitove.
Nikad ne zaboravljaju one koji trebaju vratit pare ili koji nisu platili bendove isto kao ni domaće tamburaše.
Gnoj – klica – zorica!
rxdx.bandcamp.com/

NOVIOT POCHETOK (Skopje)

Noviot Pochetok su jedan od najduđe postojećih makedonskih punk rock bendova što dokazuje činjenica da ima je ovo trinaesta godina sviranja i touranja. Imali su nekolikog europskih turneja, a u sklopu jedne od njih glrdali smo ih 2012. u Grey roomu kada su predstavljali svoj album “Melancolic Machine”
Trenutno promoviraju svoj četvrti studijski album “Jas sum zemja” koji je izašao početkom svibnja ove godine. Novi početak predstavljaju svoju verziju melodičnog punk rock sa utjecajima svega živoga što oni nazivaju “melancholic punk”.
Energično, melankolično, žestoko, a melodično.
www.noviotpochetok.com/

noviotpochetok.bandcamp.com/
SPANK  (Bitola)

Tročlani punk rock ska bend na touru sa Noviot Pochetokom i stažem od 8 godina. Od 2007. do sada izdali su tri albuma “Chose your side”, “One Step Ahead” i novopečeni “Stuck” koje stvari promoviraju.
Ovo je prvi puta da ih možemo gledati u Zagrebu i Attacku.
Bend koji ide od melankolije do plesa i u kojem ste god raspoloženju nešto će se naći za vas.
www.youtube.com/watch?v=bZ96ZDcb9n8
Od 20h, Ulaz = minimalna donacija 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content