23.1.18.
Prijave do 21.1.
Nauči pisati blog i promovirati ga putem medija i društvenih mreža. Prijavi se edukacija Media Attack No. 3.
Sudionici radionica će u sklopu projekta postaviti blog koji će pokrivati kulturne zanimljivosti prema njihovom odabiru. Uz kreiranje vizualnih i tekstualnih sadržaja bloga u sklopu radionice će se raditi na osmišljavanju i provođenju komunikacijske strategije za njegovu promociju na društvenim mrežama i u medijima. Stil i teme bloga osmisliti će sami polaznici uz vodstvo voditelja radionica. Uz prisustvovanje na radionicama od polaznika se očekuje i samostalni rad.
Radionice će se održavati utorkom i četvrtkom od 18 do 20.30
Edukacija je dio projekta Media Attack no. 3 kojeg provodi AKC Attack u partnerstvu s udrugom Biro Radost te uz potporu Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Edukacije su besplatne za mlade od 16 do 30 godina.
Stariji od 30 godina mogu sudjelovati u radionicama uz plaćanje participacije u iznosu od 200 kuna po radionici, odnosno u iznosu od 800 kuna za paket od pet edukacija.
Za prijavu je potrebnu u potpunosti ispuniti prijavnicu koja se nalazi na linku: goo.gl/hAxDEV, najkasnije do 21. siječnja.
Nepotpune prijavnice se neće uzimati u obzir. Prioritet pri upisu imaju oni polaznici koji se ranije prijave.
Sve upite u vezi održavanja radionice možete poslati na akc.attack@gmail.com

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content