Usprkos hladnoći i sivilu, masivni dub napadi i bassna revolucija se nastavljaju! Krenuli smo žestoko iznad očekivanja, ali sad se podižemo iznad. Dolaze nam legende zvuka i sound system od kojega zastaje dah:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
MASSIVE DUB ATTACK #2
w/ Vibronics feat Madu Messenger (UK), Dubolik & Lo Peaks with Dr. Obi (Zg), Homegrown sound system (Zg), Boris sound system feat. The Wild Citizen
10.02.2018. // 22.00h // 40 kn
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VIBRONICS, veteran UK duba ponovno u Zagrebu sa MADU MESSENGER-om. Imali smo ih prilike vidjeti i čuti na zadnjem Seasplash Festivalu u kombinaciji sa Conscious Soundom, ali sada imamo priliku vidjeti i čuti samostalni set prepun novih izdanja i dubplateova iz njihovog studia!

www.facebook.com/Vibronics-16183313401
www.facebook.com/madu.messenger
soundcloud.com/vibronics
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Za intro ce biti zadužen HOMEGROWN SOUND s MC Miom i Anjom G. iz Zagreba koji nas svojim roots i dub setovima tjeraju na ples kroz brojne sessione od 2011.

www.facebook.com/karlohomegrownsound
soundcloud.com/homegrown_sound
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Potom slijedi dub majstor DUBOLIK. Osim što je osnivač Radikal Dub Kolektiva, član je i Dubblea, radi i solo live dub mix koji se sastoji od pregršt vlastitih tjunova i remixeva. Od nedavno ga prate Lo Peaks na bass gitari i Dr. Obi na mikrofonu, obojica članovi benda BAMWISE i Jahstice sounda. Ovoga puta, trojac će u live verziji izvesti neke od legendarnih late 70’s / early 80’s riddima, crucial tunova koje su ih godinama inspirirali u njihovoj produkciji.
Verzije su presvirane u Dub Tunnel studiju i po prvi puta bit će izvedene u Attacku inna dubplate style version!

www.facebook.com/jadranko.kerekovic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Kako bi party bio najglasniji, iz Ljubljane nam prihaja BORIS SOUND SYSTEM. Dečki će dovesti svoj ručno rađeni i dizajnirani sound system, a njihov selector THE WILD CITIZEN će biti zadužen za zatvaranje večeri sa svojom selekcijom.

www.facebook.com/borissoundsystem
www.facebook.com/thewildcitizen
www.mixcloud.com/theWildCitizen/

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu kluba po cijeni od 40,00 kn. Napomenuti ćemo da je ulaz limitiran stoga nam pošaljite ime i prezime uz naziv programa na: klubattack@gmail.com ukoliko želite biti sigurni da Vas ulaznica čeka.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content